Categorie: Design interior

Este greu de imaginat o cameră de zi fără o canapea confortabilă. Ne relaxăm pe ea, stăm cu prietenii, lucrăm adesea acolo. O canapea pliabilă funcțională de colț este, de asemenea, un loc ideal pentru a dormi, deoarece în apartamentele mai mici, camera de zi acționează adesea ca dormitor.

Corner sofa Calabria

Ce canapea pliabilă de colț ar trebui să alegeți?

Canapeaua tip coltar cu funcția de dormit ar trebui să fie confortabilă, plăcută și practică. Unde puteți găsi unul? Magazinul online Mebline oferă coltari mari în formă de U și colțari mai mici tapitate, care vor fi perfecte pentru apartamente și garsoniere mici. Chiar dacă dormim în dormitor în fiecare zi, canapeaua va fi o comoditate deosebită atunci când vom decide să găzduim oaspeții.

Magazinul Mebline oferă multe modele de canapele tip coltar confortabile, canapele de design care se referă la stilul vintage sau canapele elegante cu matlasare spectaculoasă.

Modelele „Calabria” și „Oslo” sunt soluția optimă pentru cei care au un spațiu limitat. Ambele colțaruri au dimensiuni compacte. Au fost echipate cu așa-numita „insulă” în care vă puteți culca confortabil în timp ce citiți sau urmăriți serialele preferate.

Corner sofa Oslo 6

Colțarii pliabile în formă de U arată perfect în interioarele spațioase și mari - ideale pentru familiile mari. De obicei, sunt echipate cu un recipient funcțional pentru așternut. Unele modele (de exemplu, colțarul „Florida”) nu numai că au o insulă și perne moi, ci și un bar - un mic blat pe care puteți pune o ceașcă de ceai sau un pahar de vin.

Unde să așezi canapeaua din colț?

Când căutați o canapea de colț adecvată, cu funcția de dormit, acorda atenție nu numai dimensiunilor sale înainte și după desfășurare, dar și spre partea stângă sau dreaptă. Datorită acestui fapt, potrivim perfect mobilierul la dimensiunea și specificul interiorului. Important este că canapeaua tip coltar nu trebuie să fie în colțul camerei. Având un living mare, putem seta canapeaua oriunde, în unghiuri diferite. Foarte des canapeaua tip coltar stă în mijloc, despărțind partea de living (relaxare) de bucătărie și sufragerie.

Corner sofa Pokus

Clasicul este cel mai bun

O canapea tip coltar cu funcția de dormit este un tip de echipament pentru casă sau apartament indispensabil. Nu e de mirare atunci că producătorii de mobilă moderni adoră canapelele tip coltar! Acestea vă permit să aranjați spațiul din fața televizorului, a șemineului sau a grădinii de iarnă vitrate în câteva momente. Nu se compara nimic cu întinderea picioarelor pe o canapea confortabilă și admirarea focului în șemineu sau o priveliște minunată în afara ferestrei!

În magazinul Mebline puteți găsi canapele tip coltar de calitate excelentă în diverse culori și modele care se vor armoniza bine cu orice stil interior. Căutați o canapea tip coltar reglabilă pentru camera de zi într-un stil minimalist, scandinav sau clasic? Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama largă a magazinului online Mebline. Aici, manopera excelentă merge întotdeauna mână în mână cu un preț atractiv!