Categorie: Design interior

Istoria dulapurilor sertarelor datează din secolul al XVII-lea, când aristocrații francezi și Ludovic al XIV-lea însuși aveau în colecția lor dulapuri de sertare decorate artistic, proiectate de cei mai buni meșteri. Sertarul clasic s-a remarcat prin proporții excelente, o linie ondulată care adaugă lejeritate și picioare decorate. Mobilierul era adesea decorat cu mânere din alamă sau aur și modele eficiente de sculptură.

Deși tendințele de design interior au evoluat considerabil de atunci, comoda este încă o icoană a eleganței. Este regulat în camere de zi, în boudoirs, chiar și în camerele pentru copii și birouri elegante.

Clasicul este cel mai bun

În magazinul online Mebline puteți găsi atât sertare moderne, cât și tradiționale care se referă la stil retro, vintage sau art deco.

Chest of drawers Baros

Comoda este o piesă de mobilier excelentă pentru depozitarea hainelor, motiv pentru care poate fi găsit în dormitoare, dulapuri și holuri. Avantajul său mare este multifuncționalitatea - poate fi folosit ca dressing, consolă sau suport TV.

O comoda eleganta

O comoda este un tip de mobilier care se încadrează în orice tip de interior. Modelele individuale diferă nu numai în ceea ce privește stilul, culoarea și designul, dar și numărul de sertare și / sau uși. Magazinul Mebline oferă modele de comode, echipate cu sertare, uși și rafturi adăugate.

Comodele sunt o soluție convenabilă dacă doriți să vă organizați sau să grupați rapid obiectele stocate. Puteți ascunde haine, o colecție de CD-uri și multe alte lucruri mici în sertare. În comoda dormitorului, putem depozita în mod convenabil haine, haine de noapte și articole de casă.

Comoda funcțională este perfectă pentru camera unui copil. Puteți pune în ea haine, jucării sau chiar obiecte de îngrijire.

O comoda poate fi folosit ca un dressing elegant. Trebuie doar să montați o oglindă deasupra vârfului (sau să puneți o oglindă în picioare) și să puneți cosmetice de machiaj sau bijuterii în sertar.

Sau poate cu o usa?

În plus, magazinul Mebline oferă comode frumoase cu uși. Au o funcție decorativă și practică (loc perfect pentru un bar!). O soluție interesantă este o comoda cu uși din sticlă temperată, în spatele căruia puteți așeza suveniruri, fotografii de familie sau colecția preferată de cărți.

Chest of drawers lanco

Comoda cu uși și un raft va fi util în sufragerie. Puteți pune un televizor pe ea, iar în comode poate exista un echipament electronic, documente sau alte lucruri mici pe care dorim să le avem mereu la îndemână. Practic, standurile TV pentru camera de zi vor ascunde, de asemenea, cablurile mai puțin estetice.

Ce sa iei in considerare cand vrei cumperi o comoda?

Dacă vă interesează mobilierul funcțional în care puteți depozita îmbrăcăminte și articole de zi cu zi, ar trebui să optați pentru un sertar clasic cu sertare spațioase.

Chest of drawers Viva

Cu toate acestea, atunci când căutăm un mobilier reprezentativ pentru camera de zi, care va servi ca bar și expoziție pentru suveniruri de familie, o soluție bună va fi o comoda pentru camera de zi cu uși și iluminare cu LED.

Comode cu sertare cu picioare, suspendate, cu sau fără sertare - Mebline oferă o gamă largă de sertare care se potrivesc multor tipuri de aranjamente.