Categorie: Design interior

Petrecem o mare parte din zi în sufragerie. Acesta este un loc pentru întâlniri de familie, ne relaxăm și întâmpinăm oaspeții aici. Indiferent dacă locuim într-o casă spațioasă sau într-un mic studio de studio, zona de relaxare trebuie concepută cu cap. Alegerea potrivită de canapele și mese de cafea va asigura confort și, în același timp, va fi pe placul ochilor gazdelor și al oaspeților.

Masă de cafea elegantă pentru sufragerie

Pe piață există multe modele de masă de cafea. Datorită acestui fapt, putem regla cu ușurință masa la tipul specific de aranjament. Soluțiile atemporale sunt mesele din lemn sau cele din MDF. Se potrivesc atât interioarelor tradiționale, cât și celor inspirate de stilul rustic, retro sau vintage. Mesele din sticlă și metal sunt foarte populare. Modelele cu un top din sticlă arată excelent în aranjamente minimaliste, industriale și mansardate. Mai mult, mobilierul cu elemente din sticlă mărește în mod optic camera.

Coffe table Purio C

Masă de cafea din sufragerie - ce să iau în considerare atunci cand cumpăr?

Amplasarea mesei de cafea în sufragerie trebuie să permită mișcarea liberă în jurul camerei. Masa trebuie să aibă dimensiuni optime. Nu poate nici prea mare (stoarcerea dintre masă și canapea este deranjantă atât pentru membrii gospodăriei, cât și pentru oaspeți), sau prea mică (mai ales atunci când am cumpărat o canapea mai mare sau un dulap). În timpul întâlnirilor cu prietenii, o masă pliantă care poate gazdui un număr mai mare de oameni va fi de asemenea excelentă.

Coffe table John

Când cumpărați o masă de cafea, este necesar să vă reglați înălțimea la dimensiunile canapelei. Înălțimea standard a unei mese de cafea este de aproximativ 40-55 cm. Dacă canapeaua din sufragerie este adesea pliabila, merită să vă asigurați că masa de cafea nu este prea grea și că poate fi mutată cu ușurință.

O masă de cafea dintr-o cameră de zi servește adesea și ca „suport pentru ziare”, așa că este bine să optezi pentru un model cu un raft sub blat. Poti stoca reviste pe ea, cartea pe care o citesti în prezent sau chiar o telecomandă TV.

Coffe table Berg

De unde să cumpărați o masă de cafea solidă la un preț rezonabil?

Canapele moderne și mese de cafea pentru sufragerie pot fi găsite în magazinul online Mebline. Produsele disponibile în oferta magazinului Mebline se disting prin calitate impecabilă, design interesant și durabilitate extraordinară. Sortimentul include canapele pliabile, mese de cafea din sticlă și mese create pentru interioarele mici. Marele avantaj al meselor este versatilitatea lor - poti bea confortabil cafea sau poti mânca o masă pe ele.

Coffe table TESS

Colecția scandinavă este un nod către simplitate și design modern. Aici găsim mese albe practice cu un topuri rotunde, care se potrivește perfect stilului scandinav saturat de naturalețe.

Magazinul online Mebline oferă mese de cafea elegante în diverse culori și forme, inclusiv mese compacte pe roți, mese de sticlă cu suport pentru ziare și mese moderne cu cadru din piele ecologică. În magazinul Mebline, calitatea înaltă merge întotdeauna mână în mână cu un preț atractiv.