Categorie: Design interior

Interioarele decorate în culori închise, discrete, sunt extrem de elegante și de atmosferice. Violetul închis, albastrul marin sau burgundia în dormitor sunt favorabile relaxării, vă permit să creați un spațiu unic, care să placă ochiului. Verdele frumos burgundy sau verdele smarald va fi o alternativă (sau o completare) excelentă la alb și gri. Magazinul online Mebline oferă mobilier și accesorii de înaltă calitate pentru un dormitor clasic și modern, scăldat în tonuri elegante și întunecate.

O amenajare modernă a unui dormitor întunecat

Mobilierul în nuanța de stejar închis Monastery va fi perfect pentru o amenajare șic a unei camere de odihnă. Ele vor corespunde perfect cu tendința maximalistă la modă, dar nu numai. Mobilierul pentru dormitor GALAXY este una dintre ofertele magazinului nostru electronic. Inserțiile negre lucioase de pe fațadele dulapurilor, ale comodei și ale noptierelor dau caracter întregului. Setul include un pat confortabil de 160 x 200 cm (colecția include modele și în alte dimensiuni). Mobilierul este fabricat dintr-un panou laminat puternic și durabil.

Dormitor GALAXY 1

Iubitorii de amenajări moderne vor adora setul DENVER, care include un pat, un dulap glisant, o comodă și noptiere. Inserțiile negre din sticlă grafită și iluminatul eficient cu LED-uri vor aduce o atmosferă unică în amenajarea dormitorului, propice relaxării.

Dormitor DENVER

Elementele întunecate ale designului interior se regăsesc în multe designuri moderne inspirate de jungla urbană, scandi chic, loft sau stiluri minimaliste. Aranjamentele discrete inspirate de natură sunt foarte populare. Aici, mobilierul din lemn va fi perfect. Un exemplu este setul BONO, care include un pat, un dulap glisant, două noptiere și o comodă. Această colecție este în concordanță cu tendințele actuale în materie de design interior. Ea se distinge prin atenția acordată detaliilor, funcționalitate și valoare estetică ridicată. Într-un dulap glisant spațios organizăm haine, articole de marochinărie, încălțăminte, textile de casă și multe altele. Un container funcțional va fi, de asemenea, util, de exemplu, modelul BONO cu trei sertare. 

Dormitor BONO

Mobilierul și accesoriile în culori închise vor funcționa de asemenea foarte bine în modelele elegante de dormitoare inspirate de stilul glamor, în care există țesături nobile, pufuri de catifea și căpătâi tapițate. Culorile discrete ale pereților pot fi, de asemenea, combinate cu albul contrastant și pastelurile delicate.

Dormitor clasic cu mobilier de culoare închisă

Culorile închise sunt perfecte pentru amenajările interioare clasice. Mobilierul elegant EVORA într-o nuanță de verde închis merită atenție. Această colecție se distinge prin design atemporal, manoperă atentă și funcționalitate. Setul include un dulap spațios cu oglindă, două noptiere, un pat de 160 x 200 cm și o comodă. Totul este realizat dintr-un panou de mobilier laminat solid. Modulele individuale sunt echipate cu inserții în culoarea stejarului Lefkas, care adaugă confort amenajării.

Dormitor EVORA

Un dormitor cu un pic de lux

Stilul glamour este asociat în mod inevitabil cu culori elegante. Un exemplu de piesă de mobilier care corespunde perfect acestei estetici poate fi un frumos pat tapițat MONROE, dotat cu o matlasare eficientă pe căpătâi. Acest model este echipat cu două recipiente mari pentru lenjeria de pat, o saltea de bază de înaltă calitate și un topper. Un pat continental solid va fi o completare perfectă pentru un dormitor elegant.

Pat Tip MONROE

Maximalism cu "M" mare

Mobilierul, accesoriile și elementele de finisare în culori închise se încadrează, printre altele, în tendința maximalistă, care este un contrabalans pentru minimalismul la fel de la modă. Maximalismul constă în combinarea diferitelor culori, texturi și materiale într-un întreg coerent. Îi plac modelele florale, motivele florale de pe tapet și textile, decorațiunile complicate și combinațiile eclectice de elemente aparent nepotrivite. În astfel de aranjamente, mobilierul tapițat este binevenit, inclusiv paturile, pufurile și băncile elegante. Un exemplu este modelul MOKKA, cu scaun din catifea gri și picioare aurii. Merită să spargeți culorile închise ale pereților, podelelor și mobilierului cu accesorii strălucitoare - lămpi, mânere de dulapuri, textile.

Câteva sfaturi de aranjare:

- ce culori din paleta de culori mai închise vor merge în dormitor? Acestea pot fi verde, violet prună, albastru marin, burgundia, negru, grafit, gri închis
- în compania lor, accentele în nuanțe de auriu, argint, cupru, precum și rozul subtil, maro ciocolatiu și albul neutru vor arăta foarte bine
- cum să aranjezi un dormitor mic în culori întunecate? În cazul unei zone mici, să ne concentrăm pe mobilierul închis și pe o culoare mai deschisă a pereților; într-o cameră mică, se recomandă să pictați doar 1-2 pereți de o culoare mai închisă, astfel încât să păstrați proporțiile camerei
- tonurile întunecate vor îmbunătăți optic proporțiile camerei, îi vor ascunde defectele și îi vor evidenția avantajele, iar accesoriile lucioase și un motiv în oglindă vor adăuga spațialitate interiorului - trebuie amintit că un interior întunecat necesită o iluminare adecvată, atât cu lumină naturală, cât și artificială
- merită să descoperiți ferestrele și să echipați amenajarea cu lămpi elegante, aplice, lămpi de noptieră, care vor adăuga în plus confort interiorului.

Sunteți în căutarea de mobilier elegant pentru dormitor? Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă a magazinului online Mebline, care a dovedit că este de încredere!