Categorie: Design interior

Mulți oameni au un vis de a aranja un dulap într-o cameră separată. Din păcate, nu toată lumea își poate permite un astfel de lux. Cu toate acestea, nu există niciun motiv să vă faceți griji. Chiar dacă avem un apartament mic, nu trebuie să renunțăm la garderoba practică. Datorită soluțiilor de amenajare moderne, putem organiza cu ușurință un loc suplimentar pentru depozitarea de jachete, paltoane sau îmbrăcăminte de sezon - rapid și la un cost redus.

Hallway Furniture Sara

Dressing pentru o incapere mica sau un coridor îngust

Dressing-ul - în funcție de dimensiunea spațiului de locuit și preferințele personale - poate fi amenajat în sală. Un set cu un dressing, un dulap cu un raft și un pantofar opțional va funcționa perfect aici. În magazinul online Mebline puteți găsi dulapuri solide pentru apartamente mici. Putem cumpăra un set de mobilă gata sau un singur articol dintr-o colecție dată.

O soluție funcțională și extrem de elegantă pentru apartamentele mici este un dulap compact cu oglindă din colecția MAX M, care măsoară 90x195x40 cm. Propunerile includ și modele ușor inferioare, inclusiv, de exemplu, un dulap cu dimensiuni de 101x71x40 cm (colecția SMART).

Pentru a utiliza cel mai bine spațiul într-un hal, merită să alegeți un dulap spațios, care să fie ridicat până la tavan. Soluția ideală poate fi garderoba GAMMA cu o oglindă cu o înălțime de 213 cm. Într-un astfel de dulap putem încadra nu numai îmbrăcăminte exterioară, ci și un aspirator, fier sau o masă de călcat.

Hallway furniture Gamma

Amenajarea unei hol ar trebui să permită libera circulație în jurul apartamentului, așa că merită să dezvolți cu atenție fiecare centimetru pătrat de spațiu. Dacă în hol există alcove, hai să o folosim alegând mobilierul de mărimea potrivită.

Dulap mic în dormitor

Dacă nu avem spațiu în hol, putem integra un dulap practic cu oglindă în spațiul dormitorului. Pe lângă modelele de garderobă tradițională cu garderobă îngustă, sertare și cuier, avem de ales și garderobe încorporate cu oglinzi. Dulapul alb din colecția ANTER 1 va fi un complement perfect pentru decorul modern al dormitorului.

Hallway furniture Vista 200 sonoma

Un dulap perfect este unul care are o mulțime de rafturi și spatii de depozitare. Valorile estetice sunt, de asemenea, importante, motiv pentru care din oferta magazinului Mebline nu lipsesc modele de designer care să mulțumească ochiul și să nu copleșească cu forma lor.

Ce să ia în considerare atunci când cumpărați un dulap pentru o cameră mică?

Dimensiunile și estetica unui model dat joacă un rol cheie. Să ne amintim că, mulțumită trucurilor simple, puteți mări optic și ilumina interiorul. Utilizați doar potențialul de oglinzi și culori strălucitoare, cum ar fi albul, bejul și griul.

Magazinul online Mebline este un loc unde puteți găsi dulapuri la modă și ieftine, confecționate din materiale de cea mai bună calitate. Datorită acestui fapt, avem garanția că ne vor servi mulți ani.

Căutați un dulap practic pentru un interior mic? Echipa Mebline vă va ajuta cu plăcere să alegeți soluția de aranjare perfectă.