Categorie: Design interior

O bucătărie mică poate fi confortabilă și funcțională? Desigur! Amenajarea unui spațiu mic poate fi problematică, dar cu putina creativitate este posibil să se dezvolte în mod optim chiar și interioare foarte mici.

Proprietarii de apartamente mici nu își pot permite o masă mare cu scaune, ceea ce nu înseamnă totuși că trebuie să renunțe complet la colțul de luat masa din bucătărie sau sufragerie. Magazinul online Mebline oferă mese compacte pentru bucătăriile mici și înguste. Un astfel de masa nu ocupă mult spațiu, este la îndemână și, dacă este necesar, poate fi folosit ca blat suplimentar.

Dining room set DX 27

Mese mici pentru sarcini mari

Este dificil să-ți imaginezi un apartament fără o masă funcțională. Producătorii de mobilă, care răspund nevoilor utilizatorilor spațiilor mici, și-au îmbogățit oferta cu mese compacte care pot fi introduse aproape oriunde. Una dintre propunerile magazinului Mebline este masa MAX 80x80 cm.

Table Max

Masă pliabilă pentru o bucătărie mică sau living

O soluție interesantă este o masă pliabilă pentru camere mici. Oferta magazinului Mebline include mese ovale, dreptunghiulare și pătrate (inclusiv linia Olivia Bianco), care pot fi ușor și rapid desfășurate, creând spațiu pentru mai mulți invitați.

Cum să încap o masă într-o bucătărie mică?

Având o bucătărie mică, nu trebuie să mâncăm cina la o masă de cafea din sufragerie.

Dacă avem o bucătărie îngustă și intenționăm să punem mobilierul de-a lungul pereților mai lungi vizavi, masa poate fi așezată lângă peretele mai scurt, unind ambele părți ale mobilierului.

Table Wenus 5 LS

Chiar dacă există cel mult două persoane la masă, merită să aveți grijă de un astfel de colț de luat masa - mai ales atunci când există o fereastră pe același perete și nu există posibilitatea să atârnați dulapuri pe el. Masa de sub fereastra bucătăriei are avantajul de a vă permite să vă bucurați de priveliștile afară în timpul meselor.

În cazul unui spațiu deschis, adică o bucătărie conectată la camera de zi, o mică masă așezată în mijloc va separa aceste două zone. Pentru a economisi cât mai mult spațiu, merită să așezați scaune tradiționale cu scaune cu spătar confortabile, care pot fi împinse în orice moment sub blatul mesei.

Mese funcționale de bucătărie

Masa mică și ușoară are avantajul că poate fi mutată cu ușurință din loc în loc, dacă este necesar. Un astfel de mobilier mobil va fi util în fiecare apartament.

Table Poli

Folosind oferta magazinului Mebline, puteți amenaja chiar și un spațiu foarte mic în bucătărie, sufragerie și orice cameră din casă. Sortimentul magazinului include mese moderne de bucătărie, mese de masă compacte din sticlă, precum și mese extensibile rotunde, pătrate și dreptunghiulare. De remarcat sunt în special tabelele din colecțiile Scandinave și Loft, care vor fi o completare perfectă a aranjamentelor minimaliste.

Datorită ofertei extinse a magazinului Mebline, puteți ajusta cu ușurință masa la dimensiunea, decorul și culoarea interiorului.