Categorie: Design interior

Amenajarea bucătăriei trebuie bine gândită. Prima vioara este cantata de mobilier pozitionat optim, sporind functionalitatea si confortul interiorului. Căutați o idee pentru o schimbare rapidă și ieftină a bucătăriei? Am pregătit câteva propuneri interesante.

Câteva sfaturi de aranjare

De unde să începi decorarea bucătăriei? Luați în considerare următoarele:

- bucătăria este conectată la camera de zi?
- câte persoane vor folosi bucătăria?
- ce suprafață avem la dispoziție?
- ce stil de amenajare este cel mai apropiat de noi?
- de cât spațiu de depozitare avem nevoie?
- va exista o masă cu scaune în bucătărie?

Magazinul online Mebline oferă mobilier de bucătărie modern, care va fi un decor funcțional al oricărei bucătării. De asemenea, oferim seturi elegante pentru o chicinetă, realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorări mecanice. Suntem conștienți de faptul că preferințele individuale ale membrilor gospodăriei joacă un rol important în amenajarea bucătăriei. Fiecare va găsi ceva pentru el în oferta diversă a magazinului nostru online.

Mică, dar funcțională

Bucătăria MELA cu un singur rând de culoare albă va fi perfectă pentru o chicinetă mică. Setul include dulapuri inferioare și suspendate, inclusiv un dulap de streașină și un dulap pentru chiuvetă. Mobilierul este fabricat dintr-un panou de mobilier laminat solid. Acestea se vor potrivi perfect cu tendințele actuale de design interior. Fronturile albe vor lumina interiorul, îl vor lărgi optic și vor adăuga luminozitate amenajării. Ele vor fi o completare neutră a decorului întregii zone de zi.

 Set de bucătărie MELA

Bucătăria MELA va fi perfect asortată cu masa POLI cu scaunele NILO. Întreaga familie se va așeza confortabil în colțul de luat masa. În amenajările moderne de apartamente, zona de luat masa separă foarte des bucătăria de zona de ședere. În loc de o masă, va funcționa și o insulă de bucătărie unde puteți lua un mic dejun rapid sau bea o cafea. Cu toate acestea, dacă avem dimensiunea potrivită, merită să alegem o masă tradițională - de neînlocuit în timpul întâlnirilor într-un grup mai mare.

Modelul rotund POLI și scaunele NILO sunt realizate din lemn de fag natural. Scaunele moi sporesc confortul șederii, iar spătarele încrucișate conferă mobilierului un caracter provensal. Lemnul și albul sunt o combinație atemporală care va funcționa bine atât în bucătăriile clasice, cât și în cele moderne.

Masa POLI 3

Bucătărie ieftină pentru mulți ani

În e-shop-ul Mebline puteți găsi mobilier de bucătărie LUNGO în culori discrete (bej și maro). Elementele individuale sunt realizate din plăci aglomerate laminate. Datorită dimensiunilor sale compacte, mobilierul poate fi folosit în încăperi strâmte și înguste. Bucătăria LUNGO va arăta foarte bine în compania unei mese pliante MAX din lemn cu scaune BOS. Scaunele sunt acoperite cu o țesătură DX durabilă, rezistentă la abraziune. Designul clasic se va potrivi în orice interior elegant.

Masa MAX10

Mebline - mobilier de bucătărie unic

O selecție largă de mobilier de bucătărie disponibilă în magazinul nostru online vă va permite să adaptați cu ușurință modelul la preferințele individuale și la specificul camerei. Frumoasa bucătărie ADELE 2, disponibilă în mai multe variante de culoare, merită de asemenea atenție. Corpurile elementelor individuale sunt realizate dintr-un panou de mobilier laminat durabil, iar fronturile din MDF foliat. Dulapurile sunt echipate cu funcție de închidere soft close, plinte inferioare și picioare reglabile. În vitrină, în spatele geamului, puteți depozita tacâmuri sau alte vase. Mobilierul ADELE se distinge prin designul său unic, atenția la detalii și funcționalitatea peste medie.

Set de bucătărie ADELE

Ce trebuie să rețineți atunci când aranjați o bucătărie?

- ergonomie - în bucătărie ar trebui să avem totul la îndemână, așa că să ne gândim la fiecare detaliu al amenajării; atât dispunerea aparatelor electrocasnice, cât și a oalelor și a condimentelor poate face o mare diferență în ceea ce privește confortul nostru în timp ce gătim
- blaturile de lucru - dacă nu ne permitem o bucătărie mare, cu multe blaturi de lucru, folosim o masă de bucătărie sau blaturi practice pliabile care nu vor ocupa mult spațiu;
- pentru camerele mici, întunecate sau înguste, alegeți mobilier cu fronturi deschise (alb, gri deschis, stejar sonoma, bej etc.);
- atunci când amenajați bucătăria deschisă spre camera de zi, nu uitați de coerența decorului în ceea ce privește stilul și culoarea.

Mai multe inspirații de design puteți găsi în magazinul nostru online!