Categorie: Design interior

Visezi la o cameră de zi în stilul clădirilor de apartamente din orașele mari? Tendințele urbane minimaliste și moderne vor satisface gusturile multor iubitori de design interior modern. Designul zonelor de zi include mobilier și accesorii de designer, o paletă de culori neutre întreruptă de un accent cromatic energic, precum și soluții funcționale în domeniul amenajării spațiului. Cum să luați o îmbucătură din stilul urban modern într-o formă economică? Vă încurajăm să citiți!

Amestec estetic 

Stilul urban nu poate fi limitat la un cadru rigid. Tocmai aici se află punctul său forte. Atunci când aranjați o cameră de zi în spiritul unui oraș mare, puteți folosi cu îndrăzneală elemente din diverse tendințe și convenții. Putem găsi lămpi de mansardă și pereți din beton, accesorii strălucitoare vii preluate din estetica glamor sau elemente eco și de junglă urbană scăldate în lemn cald. Urmând această direcție, nu există restricții în ceea ce privește materialele de finisare folosite - lemnul atemporal, metalul, piatra, cărămida, materialele plastice și sticla vor fi perfecte.

Merită să ne concentrăm asupra mobilierului multifuncțional - mai ales atunci când avem o cameră mică. Aici, vor funcționa modelele cu o formă simplă, inclusiv seturile modulare care pot fi așezate în orice configurație. Una dintre ofertele magazinului online Mebline este o unitate de perete monocromă CALABRIA cu fronturi lucioase. Aranjamentul alb-negru este un sinonim al eleganței atemporale. Îl puteți evidenția cu un accent puternic de culoare, de exemplu un scaun de plastic de designer în galben, portocaliu sau mov (de exemplu, modelul K201).  

Mobilier pentru living CALABRIA 4

Unitatea de perete minimalistă HEKTOR cu iluminare LED merită, de asemenea, atenție, care va fi un decor fantastic pentru peretele media. Mobilierul SOHO cu fronturi gri, lucioase, va funcționa într-o cameră de zi mică. Ele combină estetica urbană cu stilul industrial. Setul este alcătuit dintr-o vitrină, un raft de perete și o comodă spațioasă RTV. Ansamblul este realizat dintr-un panou de mobilier laminat solid și rezistent la deteriorări mecanice. 

Set mobila HEKTOR 1

Set camera de zi SOHO 1F alb / gri lucios

Relaxați-vă cu stil 

Ce mobilier ar trebui să alegeți pentru zona de relaxare? Aici vor funcționa canapelele de designer și canapelele de colț multifuncționale. Una dintre propuneri este canapeaua cu 2 locuri SZAFIR - o piesă de mobilier extrem de ajustabilă, cu dimensiuni compacte. Designul minimalist o face potrivită pentru multe tipuri de amenajări urbane. 

Canapea 2 SZAFIR Negru

O selecție largă de mobilier în diferite stiluri de interior poate fi găsită în magazinul online Mebline. Vă invităm!