Categorie: Design interior

Atunci când alegeți mobilier pentru sufragerie, merită să țineți cont de mai multe aspecte: stilul mobilierului, calitatea și gradul de potrivire a pieselor individuale ale mobilierului la dimensiunea și specificul interiorului. Preferințele noastre individuale sunt, de asemenea, importante. Nu este vorba doar despre valorile estetice, ci și despre funcționalitatea soluției.

Mobilierul din sufragerie ar trebui să fie mai ales confortabil de utilizat. Ne relaxăm în sufragerie, ne uităm la televizor, ne întâlnim cu prietenii. Nu este de mirare că tratăm confortul membrilor gospodăriei și a oaspeților ca prioritate.

Living room furniture Baros

Mobila de perete in serviciul confortului

Mobila de perete moderna este foarte diferite de cea pe care ni-o le amintim din timpurile Republicii Populare Poloneze. În magazinul online Mebline puteți găsi mobile de perete de calitate excelentă, distinse prin designul unic, lejeritate și funcționalitate.

O mobile eleganta de perete cu un sertar sau poate un set de mobilier de cameră cu iluminare LED? O selecție uriașă de modele ne va permite să alegem o mobila de perete în funcție de nevoile noastre. Sortimentul include mobilier minimalist pentru camera de zi sau camera de tineret, inclusiv seturi de mobilier gata, cu dimensiuni compacte, care vor fi perfecte pentru apartamente mici. Atât iubitorii modernității, cât și soluțiile tradiționale de design interior își vor găsi setul de vis care va mulțumi mulți ani ochii!

Living room Salsa

Mobila de perete standard conține dulapuri în picioare și / sau suspendate, suporturi TV, precum și rafturi sau dulapuri. Unele seturi sunt echipate cu dulapuri iluminate în care putem afișa suveniruri de călătorie, o colecție de cărți sau fotografii de familie.

Sistem de mobile pentru sufragerie

Mobilierul modular de calitate excelentă este o soluție practică pentru orice casă sau apartament. Acestea sunt seturi de mobilier într-un stil specific. Ne alegem care dintre elementele pregătite ni le dorim să le vedem în camera de zi. În cazul sistemului de mobila, avem capacitatea de a compune independent un set de mobilier, ținând cont de dimensiunile componentelor individuale, funcționalitatea acestora și opțiunile de design interior.

Living room Denver

Mobilierul modern este foarte încăpător și confortabil de utilizat. El oferă multă libertate în ceea ce privește dezvoltarea spațiului. Avem o gamă largă de standuri TV, vitrine suspendate și în picioare, rafturi, dulapuri, rafturi de cărți, bănci și multe alte elemente în același stil.

În magazinul Mebline puteți găsi cu ușurință o colecție într-un stil minimalist, scandinav sau clasic. Sistemul de mobile ieftin propus va funcționa nu numai în camera de zi, ci și în zona de zi conectată la bucătărie, în camera de tineret, în studio și chiar în dormitor (unele colecții de mobilier modulare includ noptiere).

Living room Calabria

Sofisticat, elegant și atemporal

Mobila de perete si sistemul de mobile trebuie să se distingă prin designul lor original, dispunerea confortabilă și atenția la detalii. Mat sau lucios, mobilier cu iluminare LED, sau poate fără? Dacă încă nu știți ce set de mobilă să alegeți, merită să contactați echipa Mebline, care va fi cu plăcere să vă răspundă la toate întrebările.