Categorie: Design interior

Culoarea albă arată foarte bine în sufragerie. În trecut, era asociat cu peisaje sterile, „spitalicești”, astăzi este un fundal extrem de grațios pentru cele mai imaginative idei de aranjamente. De ce merită să alegeți mobilier alb pentru camera de zi? Există cel puțin mai multe motive.

Aranjament nenumărabil

Mobilierul alb se potrivește cu orice tip de interior. Arată grozav de bine în aranjamente în stil englezesc, provensal, scandinav sau shabby chic. Nuanțele de alb apar atât în ​​interioarele moderne, minimaliste, cât și în cele clasice, cu o notă de romantism. Canapeaua, sertarul sau masa în tonuri de alb se armonizează perfect cu culoarea mai îndrăzneață a pereților și podelelor. Albul deschide o gamă largă de posibilități pentru noi și, în plus, mărește optic interiorul, care pare mai spațios și mai luminos.

Living room Samba 2

Concentrează-te pe accentuare

Suprafețele albe de mobilier vă permit să evidențiați frumusețea obiectelor care ne înconjoară - o vază decorativă, rame foto elegante sau perne florale pe canapea. O bibliotecă albă sau un raft va fi un loc bun pentru bibelouri și suveniruri din călătorii - obiectele prezentate în acest fel (pentru a îmbunătăți efectul pot fi iluminate) cu siguranță nu vor scăpa de atenția oaspeților.

O sugestie interesantă este combinarea mobilierului alb cu accesorii negre sub formă de lămpi, perdele sau grafică. Această combinație este adesea folosită în interioare menținute în art deco și estetica glamour.

Living room Denver 2

Amenajarea mobilierului alb

Albul este culoarea de bază pentru decorul în stil marin. Este suficient să alegem perdele și pernele albastre cu un motiv de ancoră sau de undă pentru o canapea sau un colțar alb, iar interiorul va dobândi un caracter mediteranean. Albul se îmbină perfect cu nuanțe de gri și verde, așa că dacă vrei să amenajezi interiorul, trebuie doar să pui în sufragerie plante verzi, flori sau cuverturi pufoase cu un model floral.

Unde să găsești mobilier alb pentru camera de zi?

Magazinul Mebline este singurul loc unde puteți găsi mobilier de calitate excelentă la un preț accesibil. Comoda albă pentru livingului, vitrine elegante cu iluminare cu LED, mese de ceai și cafea, mobilier tapițat funcțional în alb sunt doar câteva dintre sortimentul magazinului online Mebline.

Living Room Bjorn / Oviedo

Oferta largă include, de asemenea, mobilier de sistem alb pentru camera de zi. De remarcat, în special, sunt seturile de mobilier elegante „Denver”, precum și colecțiile de mobilă cu luciu ridicat din linia „Samba”. Iubitorilor stilului scandinav le vor plăcea liniile „Bjorn” și „Milano”, care se caracterizează printr-o remarcabilă simplitate și funcționalitate.

Mobilier pentru fiecare buget

În oferta diversă a magazinului Mebline puteți găsi mobilier modern și stilizat, vândut individual sau în seturi gata. Ce le face diferite? În primul rând, calitatea manoperei, atenția la cele mai mici detalii și preț atractiv. Căutați mobilier alb pentru camera de zi sau altă cameră din casă? Experții Mebline vă stau la dispoziție!