Categorie: Design interior

Camera copilului îndeplinește diverse funcții. Este un loc unde să te relaxezi, să înveți și să te distrezi. Atunci când aranjați o cameră pentru copii, merită să vă concentrați pe soluții practice și universale. Mobilierul pentru camere pentru copii trebuie să fie estetic, confortabil și funcțional. Datorită acestui fapt, nu va deveni plictisitor prea repede și va „crește” împreună cu copilul vostru.

Functional sau ce tip?

Într-o cameră pentru copii paturile cu un spatiu pentru așternut sunt perfecte. Fiecare părinte știe că mutarea cuverturilor și pernelor din loc în loc în timpul zilei nu este cea mai bună soluție. Datorită sertarelor practice de sub pat, puteți ascunde așternuturile, păturile, precum și jucăriile și alte obiecte mici ale copilului nostru în câteva momente.

Youth Bed Bruno

Magazinul online Mebline oferă o selecție largă de paturi, inclusiv paturi moderne pentru copii, cu un spatiu și un cadru pentru saltele (de exemplu, colecția Bregi, Comi, Loren), paturi joase sau supraetajate cu un sertar pentru așternuturi sau paturi ridicate tapitate din linia Memone (în acest caz se deschide spatiul pentru așternut).

O soluție interesantă este un pat supraetajat din lemn, echipat cu două containere extrase pentru așternut - ideal pentru frați. Acest model va economisi spațiu în cameră, asigurând în același timp confortul maxim al utilizării. Un mic pat duplex cu sertar extras va fi de asemenea util atunci când copilul nostru dorește să petreacă noaptea cu un prieten.

Youth Bed Turo

Oferta magazinului Mebline include și canapele practice cu funcție de dormit, care sunt echipate și cu un spațiu de depozitare pentru lenjerie de pat (de exemplu, Tenus, linia Lido). Această soluție funcționează excelent într-o sală de tineret. Noaptea, canapeaua va funcționa ca un pat confortabil, iar în timpul zilei va fi un loc ideal pentru a studia și te relaxa.

Mobila stilizata pentru copii

Indiferent dacă amenajăm camera unei prințese sau a unui mic fotbalist, în magazinul Mebline vom găsi multe modele de paturi care se vor armoniza cu estetica interiorului. Ne putem concentra, de asemenea, pe soluții atemporale, amenajând o cameră pentru copii într-un stil clasic, scandinav, glamour sau în stil shabby chic. Alege doar modelul potrivit de pat, culoarea și modelul de țesătură.

Youth sofa Tenus Punto

Confort si siguranta

Producătorii de paturi pentru copii depun toate eforturile pentru a asigura confortul și siguranța maximă. Magazinul Mebline oferă mobilier realizat cu maximă atenție la fiecare detaliu. În funcție de vârsta copilului și de preferințele individuale, puteti alege un pat tradițional cu cadru, canapea extensibilă, canapea sau chiar o canapea coltar cu funcția de dormit.

Youth bed Tenus 2

Multitudinea de modele de paturi pentru copii cu un recipient pentru așternut disponibil în magazin vă va permite să amenajați orice tip de spațiu, atât într-o casă mare, cât și într-un apartament mic. Sortimentul companiei Mebline se remarcă prin estetica și durabilitatea peste medie. Aici, calitatea înaltă merge întotdeauna mână în mână cu un preț atractiv.