Categorie: Sfaturi

În urmă cu câțiva ani, abacul și globul erau singurele lucruri de pe birourile copiilor. În zilele noastre, acest echipament nu este doar funcțional, ci este mai des atrăgător. Se știe pe larg că plăcerea este partea inseparabilă a celor mai eficiente și valoroase învățări.

În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă adăugați camera copilului dvs. astfel încât învățarea, lectile de lectură, rezolvarea sarcinilor matematice sau geografiile să nu fie tratate doar ca o datorie, ci și ca un fel de divertisment.

Vopsea pentru tabla magnetica

Vopseaua pentru tabla magnetica are o serie de avantaje. O astfel de soluție a câștigat popularitate uriașă nu numai ca element al camerei copiilor. Nu există nici o îndoială că arată minunat în fiecare cameră și are o listă nesfârșită de utilizări. Copilul tau nu numai ca poate desena pe perete (fiecare copil are tendința la un astfel de comportament), ci și poate practică ortografia sau poate rezolva probleme de matematică tratându-l ca pe divertisment. Acest lucru este de câteva ori mai bun decât să stai la birou. Mai mult, poate fi un loc frumos pentru a lipi câteva note amuzante sau importante.

HOUZZ

Tapetul tip harta

Ar fi o idee grozavă dacă fiecare copil ar putea obține cunoștințele despre lume în timpul călătoriei, dar, din păcate, nu este un scenariu real.

Există însă câteva modalități de a face asimilarea cunoștințelor firească și plăcută. Imagini de fundal de dimensiuni mari, cu hărți ale lumii, nu sunt doar decorațiuni de perete. Ele creează o oportunitate de a învăța prin divertisment, precum și de a petrece timp împreună. Putem călători practic și ne putem face planuri pentru călătoriile viitoare.

HOUZZ

Steaguri facute de mana

Dacă încă mai există un loc în camera copilului tău, putem crea decorațiuni educative multicolore pe perete. Decorațiunile realizate manual sunt o formă excelentă de divertisment - blocul de desen sau bucățile de hârtie, creioanele sau vopselele vor fi suficiente. Copilul tău va cere revizuirea geografiei.

mrprintables

Coltul de citit

Când copilul este într-adevăr fascinat de citirea cărților, nu ar fi necesar un loc special pentru citit. Dar dacă ai constant o luptă cu copilul tau, colțul de lectură calduros și confortabil este o soluție ideală. Copilul tău va începe să trateze cititul nu ca pe o datorie, ci ca pe un fel de aventură. Un pic de confidențialitate poate face minuni.

HOUZZ

Cuvinte inspirationale

Ți-ar plăcea ca copilul tău să creadă în propriile sale abilități, să muncească din greu și să nu renunțe niciodată?

Depinde în mare parte de ceea ce îi spui de fapt copilului tău. Câteva cuvinte motivaționale scrise pe tablă sau lipiți de pereți pot avea o influență pozitivă asupra dezvoltării copilului. Puteți cumpăra stick-uri gata pregătite sau scrie ceva manual. Ar trebui să fie ceva care să reflecte sentimentele și, în același timp, să-ți motiveze copilul.

Mini loc de joaca

Creierul oamenilor nu a fost creat de mult timp în concentrare. Are nevoie de pauze pentru "reîmprospătarea" și completarea energiei arse.

Ce ar trebui să facem atunci? Activitatea fizică moderată ar fi cea mai bună soluție! Dacă copilul nostru are șansa de a obosi puțin și de a reduce tensiunea, învățarea va fi mai eficientă. Nu este nevoie de echipament sportiv profesionist. Trambulina sau un set de mini baschet vor fi suficiente.

FineHomebuilding