Categorie: Sfaturi

Timpul trece fără încetare. Dacă copilul dvs. începe să învețe în liceu, sunteți probabil uimiți că timpul trece atât de repede. Nu uitați că acest moment este mai important pentru copilul dvs. decât pentru voi. Este o schimbare destul de mare în viața sa, precum și un pas simbolic spre adolescență, astfel încât copilul dvs. ar putea dori să sărbătorească o astfel de etapă cu un nou decor de dormitor.

Dacă copilul tău începe o nouă etapă în viața sa, aceasta este cunoscută ca etapa individualității. Acest aspect se reflecta nu numai în aspectul copilului, ci și în estetica celor mai apropiate împrejurimi. Doar un părinte intelegator si sensibil este conștient de faptul că copilul său are nevoie de spațiu pentru refrectare. Asta inseamnă că decorarea camerei pentru adolescenți ar trebui să fie doar un fundal moale, neutru, atât pentru preferințele copilului, cât și pentru interese sale. Acest articol vă oferă mai multe recomandări de mobilier modular pentru adolescenți, care sunt disponibile pe site-ul nostru web: Mebline.ro

Mobilierul modular modern LIDO

Colecția de tineretului LIDO este o alegere minunată pentru cei care acordă atenție designului original și în același timp universal. Culoarea de bază moale neutră se joacă bine cu accesoriile multicolore în alb, sau violet. Înlesnește crearea de aranjamente care să reflecte caracterul adolescentului. Unul dintre cele mai esențiale avantaje ale acestei colecții este faptul că calitatea și precizia merg împreună cu prețul accesibil.

Mobilierul modular modern ZONDA

Mobilierul modular modern ZONDA este opțiunea ideală pentru cei care caută mobilier universal cu aspect contemporan. Datorită culorilor echilibrate și a selecției largi de elemente, sistemul ZONDA ajută la crearea unor modele simple atemporale. Acest fapt nu înseamnă că îi lipsește orginalitatea. Trebuie menționat designul unora dintre elementele sale, cum ar fi raftul de carte și sertarul cu uși glisante.

Mobilierul pentru tineret REST

Mobilierul pentru tineret REST este nou în oferta noastră, dar a câștigat deja popularitate ridicată în rândul clienților noștri. Este greu de spus dacă este cauzată de caracterul lor funcțional, de prețurile accesibile sau de culorile universale. Dar nu există nici o îndoială că elementele din colecția REST vă ajută să creați un interior confortabil, precum și interior modern.

Mobilierul modular modern FINEZJA

Avem și ceva pentru pasionații de clasic și natură. Mobilierul modular modern FINEZJA reflectă forma tradițională, universală. Din acest motiv, elementele se vor potrivi perfect la fiecare interior. Stejarul Sonoma - una dintre cele mai populare culori care imită lemnul și se potrivește perfect cu alte culori. Cu adăugarea de accesorii interesante, putem crea diverse modele ajustate la băieți și fete sau cu interese diferite. Va va servi mulți ani.

Mobilierul modular modern BREGI

Mobilier grafit pentru camera dvs.? De ce nu? Ar trebui să lăsați stereotipurile, dragă părinte. Trebuie să acceptați preferințele copilului dvs. Nu există nici o îndoială că adolescenților le plac negrul și alte culori închise. Mebline cunoaște acest lucru, astfel încât să răspundem nevoilor tineretului și să vă oferim mobilier modular modern BREGI. Acest sistem modular poate fi personalizat suplimentar cu diferite motive tematice: flori, modă, sport sau muzică. Dacă copilului nu îi plac culorile intense, avem și fronturi în violet și albastru.

Puteți găsi oferta completă de mobilier pentru tineri pe site-ul nostru www.mebline.ro