Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Pagina 1 din 4
Rezultate 1 - 40 din 155

Baie

Baie modernă

O baie – indiferent de dimensiunea ei – poate funcționa ca un spa exclusivist acasă dacă alegem mobilierul și accesoriile potrivite. Adesea, un pic de inventivitate, accesoriile elegante de baie și lumânările parfumate sunt suficiente pentru a crea un spațiu unic de relaxare. O baie modernă este una care va facilita o rutină grăbită de dimineață și va oferi condiții confortabile pentru o baie relaxantă seara. În magazinul nostru online Mebline.ro veți găsi cele mai la modă colecții de mobilier la prețuri rezonabile.

Oferim echipamente complete pentru baie, incluzând nu numai dulapuri, ci și oglinzi, lavoare, robinete de lavoar și multe altele. Dacă trebuie să amenajezi un interior mic în care trebuie să găzduiești toate lucrurile necesare, verifică colecția SLIM - extrem de elegantă, reglabilă și confortabilă în utilizarea de zi cu zi. Puteți cumpăra un set gata făcut sau îl puteți asambla pe al dvs. în funcție de preferințele dvs. individuale (și specificul camerei). Seturile de mobilier SLIM, LUPO și SLIDO au tot ce ar trebui să aibă un echipament bun pentru o baie modernă - design original și funcționalitate deplină.

Aici vei gasi mobilier de baie alb lucios, dulapuri de culoarea lemnului natural, module pe rame metalice, mobilier suspendat care face mai usor de curatat si dulapuri lucioase cu fronturi negre. O selecție diversă de colecții și variante de culoare facilitează potrivirea produselor cu baia ta. Vă încurajăm să verificați gama noastră completă și, dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. Te invitam!

Mobilier de baie functional

O baie modernă sau clasică necesită o finisare adecvată. Accesoriile de înaltă clasă, precum lavoar, duș, cadă, robinete și elemente de iluminat, vă vor permite să punctați „i”-ul aranjamentului. nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a crea un design elegant de cameră, indiferent de dimensiunea acestuia. O propunere interesantă a magazinului nostru electronic este mobilierul HILL în nuanța frumosului stejar auriu, care creează o atmosferă de confort și căldură. Pentru contrast, dulapurile sunt echipate cu rame metalice negre, ceea ce le conferă un stil loft.

Un set alb, cum ar fi mobilierul suspendat LUPO MAX, va funcționa excelent într-o baie întunecată fără fereastră. Fronturile și corpurile luminoase vor lumina optic interiorul, iar rafturile vor oferi spațiu suficient pentru depozitarea produselor de igienă, prosoape, produse de curățare etc. Putem alege dintre lavoare în diverse culori, precum și robinete de lavoar, sifoane, economisitoare de energie. Iluminare LED și multe altele.

Printre numeroasele oferte diferite ale Mebline.ro veți găsi:

  • colecții moderne de mobilier de baie
  • dulapuri de baie suspendate
  • dulapuri de baie în picioare
  • mobilier de baie alb
  • dulapuri de lavoar
  • chiuvete de baie in diverse culori, dimensiuni si forme
  • accesorii pentru baie, inclusiv scurgeri de lavoar, duș și robinete de lavoar

Baie ieftină – doar pe Mebline.ro

O oglindă LED cu un cadru sau un raft iluminat va arăta grozav într-o baie modernă. Dulapurile de baie cu oglindă frontală și iluminare spot cu LED sunt, de asemenea, o soluție practică (de exemplu, modelul compact LUPO). Toate mobilierul de baie, inclusiv stâlpii și dulapurile de lavoar disponibile în colecțiile prezentate, sunt extrem de reglabile, nu prea adânci, și în același timp încăpătoare. Se vor potrivi cu ușurință într-un interior mic.

Industrial, clasic, scandinav sau poate glamour? La Mebline.ro veți găsi mobilier de baie ieftin, care va rezista ani de zile datorită utilizării materialelor durabile, rezistente la deteriorare. În plus, oferim vânzări practice în rate, care pot grăbi realizarea visului tău de o baie frumoasă. Veți găsi o mână de inspirații pentru aranjamente la Mebline.ro. Verificați acum colecțiile noastre și găsiți mobilier ieftin, cu un design excelent.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!