Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Cameră de tineret elegantă

Camera unui adolescent, fie că este o fortăreață inaccesibilă, un refugiu confortabil sau ambele, necesită puțină creativitate și mobilier de înaltă calitate. Un spațiu amenajat optim îndeplinește mai multe funcții în același timp: asigură odihnă confortabilă, promovează învățarea și creează condiții excelente pentru petrecerea timpului cu semenii. În magazinul nostru online veți găsi colecții unice de mobilier dedicate adolescenților, inclusiv seturi CALABRIA, DENVER, LYKKE, JOKER și multe altele.

Un birou ergonomic va fi util in camera unui adolescent, de exemplu modelul modern MEMONE, pastrat in spiritul scandinav. Un exemplu de combinație perfectă de lemn și metal negru este biroul modern OLIER pe un cadru metalic. Iubitorii de clasici vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși aici. Pe lângă birourile elegante, oferim pentru adolescenți scaune pivotante, biblioteci, rafturi suspendate și multe alte piese de mobilier care vor completa colțul de studiu din camera unui adolescent.

Tinerii nu trăiesc învățând singuri, motiv pentru care vă prezentăm o gamă diversă de mobilier de agrement pentru tineri, inclusiv paturi tapițate, canapele pliante, coltare cu funcție de dormit, fotolii confortabile, pufe și noptiere. Cauți o idee pentru camera unui adolescent? Puteți obține o unitate de perete modernă compusă din dulapuri inferioare și superioare, o comodă TV, o vitrină iluminată sau o comodă. Un exemplu este setul LOFT alb cu fronturi lucioase.

O cameră de tineret este folosită și pentru depozitarea diverselor articole, îmbrăcăminte, suveniruri, gadget-uri electronice, cărți, materiale școlare etc. Prin urmare, un dulap spațios, o comodă pentru lenjerie intimă, un dulap de sticlă pentru expunerea bibelourilor valoroase sau chiar rafturi de cărți. util. Toate acestea și multe altele le veți găsi pe Mebline.ro. Profita de oferta noastra astazi!

Mobilier modern pentru camera unui adolescent

Camera de tineret modernă se remarcă prin designul și funcționalitatea originală. Una dintre propunerile noastre este unitatea de perete ALANI, disponibila in mai multe variante de culoare. Perfect pentru regatul unui adolescent. Este format dintr-o comodă TV, o vitrină suspendată și un raft de perete. Pentru fanii soluțiilor de design interior atemporal, recomandăm unitatea de perete PARIS extrem de spațioasă, în alb și stejar Sonoma.

Printre numeroasele oferte diferite ale magazinului electronic Mebline.ro veți găsi:

 • birouri pentru tineret
 • comode pentru tineret
 • fotolii pentru camera unui adolescent
 • scaune și scaune de birou
 • bănci și mese
 • paturi pentru tineret
 • paturi de lemn pentru camera unui adolescent
 • saltele
 • noptiere
 • unități de perete pentru tineret
 • coltar pentru adolescenti
 • rafturi suspendate
 • rafturi pentru tineret
 • puf-uri
 • garderobe pentru tineret
 • canapele pentru tineret pliabile și multe alte produse

Mobilier ieftin pentru camera unui adolescent - doar pe Mebline.ro

O cameră de tineret decorată în conformitate cu așteptările unui adolescent va servi ani de zile și va încânta ochiul cu aspectul său frumos. Va asigura o relaxare confortabilă în orice moment. Printre diferitele oferte ale magazinului nostru online Mebline.ro veți găsi modele unice de mobilier din colecții precum CLINT, WERSA și LOFAN. Cu ajutorul nostru, poți amenaja o cameră de tineret într-o mansardă, glamour, scandinavă, în stil clasic etc. Dotează un pat confortabil cu saltea perfectă cu arcuri, spumă sau buzunar.

În gama largă de Mebline.ro veți găsi mobilier ieftin pentru camera unui adolescent de la producători de renume. Puteți echipa zona de dormitor cu un pat modern tapițat, o canapea de colț extensibilă sau o canapea cu funcție de dormit. Într-o cameră mai mare, va funcționa o unitate de perete mai mare, cu mult spațiu de depozitare, precum și o măsuță de cafea mică, care va fi utilă atunci când oaspeții vizitează. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru online Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!