Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Vitrine

Vitrine elegante si practice

Vitrinele sunt un mobilier extrem de funcțional și versatil, care oferă mult spațiu pentru depozitarea și expunerea mărunțișurilor valoroase. În magazinul nostru online Mebline.ro veți găsi modele de înaltă calitate care îndeplinesc tendințele actuale de design interior. Acestea vă vor permite să vă organizați colecția de volume, porțelan, suveniruri de călătorie și alte bibelouri. Puteți plasa diverse obiecte mici pe rafturile din spatele față de sticlă. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului online Mebline.ro.

Dulapul poate fi echipat cu sertare suplimentare, dulapuri, compartimente și rafturi deschise pentru depozitare. Visezi la o bibliotecă elegantă în sufragerie? Sau poate ești în căutarea unei vitrine pentru studiul sau biroul tău? Vă prezentăm colecții unice de mobilier, inclusiv vitrine iluminate care se potrivesc cu tendințele actuale în design interior. Preferi stilul clasic sau retro? Aici vei gasi si mobilier atemporal la preturi atractive. Te invitam!

Mobilier modern pentru depozitare si expunere

Site-ul web va funcționa grozav ca expoziție. Este un decor al sufrageriei în sine - mai ales atunci când este echipat cu iluminare LED subtilă și economisitoare de energie. Alb, negru, gri, culoarea lemnului - o gamă largă de culori facilitează potrivirea modelului cu decorul camerei. Amenajați un living elegant? Un site web funcțional vă va fi cu siguranță util. Va oferim modele in picioare si agatate, late si inguste, pe picioare din lemn sau cadru metalic.

Pe site-ul magazinului electronic prezentăm site-uri web de înaltă calitate, inclusiv:

 • vitrine moderne din sticlă
 • vitrine clasice pentru sufragerie
 • vitrine funcționale pentru sufragerie
 • vitrine suspendate
 • vitrine pe picioare
 • vitrine de bucătărie
 • vitrină practică cu sertare
 • vitrină cu bar
 • vitrină spațioasă cu comodă
 • vitrina cu cadru metalic
 • vitrina albă pentru sufragerie
 • vitrine cu iluminare LED

Vitrina din sticlă elegantă și ieftină – doar pe Mebline.ro

Vitrinele din materiale bune vor rezista ani de zile, garantând cel mai înalt confort de utilizare. Vor funcționa grozav aproape peste tot - în camera de zi, sufragerie, bucătărie, dormitor, birou, camera pentru tineret. Ele pot fi așezate sau atârnate. Vor arăta grozav în zona de relaxare de pe peretele TV. În colțul de luat masa, acestea vor fi utile pentru depozitarea veselei, porțelanului, seturilor de cafea sau a altor obiecte de valoare.

Decorezi un living elegant și cauți mobilier de depozitare unic? La Mebline.ro veți găsi vitrine de înaltă calitate la prețuri atractive. Vă prezentăm modele în diverse dimensiuni și variante de culoare inspirate din stilurile scandinave, retro, minimaliste, industriale, glamour, provensale, clasice etc. Toate se remarcă prin atenția la detalii, ajustabilitate și utilizare versatilă. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului online Mebline.ro.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!