Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Birouri si comode pentru birou

Pagina 1 din 2

Birouri și containere moderne

Un birou este un element cheie al echipamentului spatiului de birou. Asigură condiții optime de lucru și vă permite să organizați documente și tot felul de obiecte mici. În magazinul nostru de mobilă electronică veți găsi o selecție largă de mobilier de birou. Cu noi puteți aranja un birou modern la domiciliu pentru bani puțini. Birouri cu sertare, dulapuri, rafturi deschise și compartimente - toate realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare. De asemenea, oferim containere practice care vă vor oferi spațiu suplimentar de depozitare.

Birouri moderne în diferite dimensiuni, stiluri și culori pot fi găsite în magazinul nostru online. Amenajați un home studio, un birou clasic sau poate un spațiu deschis spațios? Inspiră-te răsfoind produse din cele mai recente colecții de mobilier de birou. Asigurați ergonomie și confort indiferent de dimensiunea biroului dvs. Oferim birouri elegante si containere stivuibile la preturi atractive!

Spatiu de depozitare in birou

Un birou alb, negru, gri sau poate verde cu elemente aurii? Indiferent ce stil interior preferi, la noi vei amenaja un spatiu de lucru unic care va promova si creativitatea si relaxarea. Modelele cu rame metalice, în armonie cu estetica scandi, loft, urban jungle, minimal și multe altele, sunt foarte populare. Birourile provin de la producători de mobilier renumiți. Sunt fabricate din materiale durabile, rezistente la deteriorări mecanice.

De asemenea, sunt de remarcat birourile de gaming de designer care pot fi folosite atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Dintre numeroasele oferte ale magazinului nostru online de mobilă nu puteam lipsi următoarele produse:

 • birouri pentru copii
 • birouri pentru tineret
 • birouri albe lucioase
 • birouri negre cu sertare și/sau dulapuri
 • birouri cu extensii
 • birouri de colt
 • blaturi de lucru
 • mese pentru studio
 • birouri clasice din lemn
 • birouri de colt
 • birouri cu o comodă
 • birouri cu container
 • birouri extensibile moderne

Un container practic de birou

Un container flexibil de birou poate găzdui materiale ale companiei, articole de papetărie, hârtie de imprimantă și multe alte articole. Vă va fi mai ușor să vă păstrați locul de muncă ordonat și să vă asigurați că aveți întotdeauna totul la îndemână. Va prezentam containere mici si mari, pe roti sau picioare, cu sertare, dulapuri sau cu raft deschis sub blat. Modelul jos se va potrivi sub blat, în timp ce containerul înalt poate fi amplasat chiar lângă birou.

Birourile funcționale și containerele cu sertare vă vor permite să aranjați un birou sau un birou de acasă confortabil. În e-shop-ul nostru veți găsi modele elegante din lemn în stil clasic, mobilier contemporan cu un design minimalist, precum și birouri elegante care funcționează și ca o consolă sau o masă de toaletă. Vă încurajăm să vedeți întreaga gamă!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!