Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Noptiere

Pagina 1 din 2

Noptiere practice si elegante

O noptieră este o piesă de mobilier pentru sarcini speciale. Poate fi folosit in fiecare dormitor. Va fi un însoțitor indispensabil pentru patul dormitorului tău. Acesta va asigura confortul utilizării interiorului. El va depozita obiecte mici pentru noi. Putem așeza o lampă de noapte în partea de sus a dulapului și putem pune deoparte telefonul sau cartea înainte de a merge la culcare. În magazinul online Mebline.ro puteți găsi o selecție uriașă de noptiere de la producători renumiți. Vă încurajăm să verificați oferta noastră!

Noptiere pentru dormitor nu ocupă mult spațiu în cameră. Disponibil în diferite dimensiuni, forme și stiluri, acestea vă vor permite să creați un interior confortabil, propice relaxării și regenerării nocturne. Modelele individuale sunt echipate cu sertare, compartimente închise și rafturi deschise. Oferim dulapuri în stil scandinav, clasic, provensal, glamour, minimalist și multe alte stiluri. Fără îndoială, fiecare va găsi ceva pentru sine!

Mobilier de dormitor modern

Noptiere albe, negre, gri, poate de culoarea lemnului? Oferim modele cu finisaj mat sau lucios. Toate se disting prin atenție la cel mai mic detaliu, rezistență la distrugere, funcționalitate și ajustabilitate. O propunere interesantă sunt noptiere pe cadru metalic, în armonie cu tendințele actuale de design interior. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru de mobilă online.

Aici vei gasi, printre altele:

  • noptiere moderne
  • noptiere clasice
  • noptiere din lemn cu sertar
  • noptiera alba
  • noptiera neagra
  • noptiera suspendata moderna
  • noptiere pe cadru metalic
  • noptiere glamour
  • noptiere pentru tineret si multe altele

Noptiere elegante si ieftine - doar la Mebline.ro

O noptiera eleganta cu picioare aurii va fi completarea perfecta pentru un aranjament glamour, modern clasic sau in stil art deco. Modelele cu blat de marmură, sticlă sau oglindă vor fi un element decorativ exclusiv. Mânerele de bijuterii și finisarea atentă vor aduce un plus de eleganță mobilierului. Iubitorii de stil eco și minimal vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși în oferta largă de la Mebline.ro. Vă prezentăm dulapuri funcționale inspirate din estetica scandinavă și japoneză.

Aranjați un dormitor elegant, confortabil pentru utilizarea de zi cu zi? Noptiere elegante vă vor oferi confort la orice oră din zi sau din noapte. Modele ieftine pentru orice buget pot fi găsite în diverse colecții de mobilier de dormitor la Mebline.ro. Mai mult, oferim vânzare de mobilă în rate. Garantam executarea eficienta a comenzilor cu livrare la domiciliu. Vizitați magazinul nostru electronic și inspirați-vă!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!