Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Paturi

1.619 lei
1.457 lei
-10%
Cel mai mic pret din ultimile 30 de zile este
1.457 lei

Paturi confortabile pentru dormitor

Patul din dormitor trebuie să se potrivească optim nevoilor și preferințelor utilizatorului. Petrecem aproximativ 8 ore pe zi în dormitor – aici ne odihnim și ne regenerăm înainte de a doua zi. Prin urmare, merită să aveți grijă de confortul dvs. alegând patul potrivit cu o saltea de înaltă calitate. În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de modele la prețuri atractive. Toată lumea va alege ceva pentru sine aici - atât iubitorii de clasici, cât și susținătorii designului modern.

Paturi supraetajate din lemn, tapitate - va prezentam mobilier de dormitor stilat de la producatori de renume. În colecțiile unice de la Mebline.ro veți găsi paturi moderne și atemporale de diferite dimensiuni. De asemenea, recomandăm saltele pentru paturile dormitorului, inclusiv toppers, adică toppers pentru saltea. Esti in cautarea unui pat elegant pentru dormitorul tau, camera copiilor sau adolescentilor? Consultați oferta magazinului nostru electronic!

Obțineți un somn confortabil

Un pat tapitat cu tăblie moale? Sau poate un pat de lemn pentru un copil? Sortimentul nostru include și modele elegante acoperite cu material puternic rezistent la abraziune și deteriorare. De asemenea, oferim paturi dormitoare din lemn care se potrivesc oricărui aranjament. Toate modelele au fost realizate cu atentie la cel mai mic detaliu.

Ce paturi poti gasi aici? Pe site vă prezentăm, printre altele:

  • pat dormitor 160x200
  • pat de lemn cu un recipient
  • pat continental
  • pat dormitor 140x200
  • pe jumătate de pat
  • paturi din lemn pentru copii
  • pat dormitor 180x200
  • paturi pentru tineret
  • paturi supraetajate
  • pat dormitor 200x200

Paturi elegante la preturi mici

Un pat cu un recipient pentru lenjerie de pat este o soluție practică care va funcționa mai ales într-un dormitor mic. Oferim modele în stil scandinav, loft, minimalist, precum și stiluri glamour și clasice. Un loc confortabil de dormit vă va permite să vă relaxați și vă va încânta ochiul în fiecare zi. Va prezentam paturi single si duble la preturi competitive.

Indiferent dacă amenajați o garsonieră mică pentru o singură persoană, o cameră pentru copii sau un dormitor confortabil pentru doi, oferta Mebline.ro include paturi dormitoare elegante, realizate din materiale rezistente, de înaltă calitate. Va recomandam in special modele tapitate, paturi continentale impresionante si paturi frumoase pentru copii din lemn natural. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru online!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!