Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Oglinzi

Oglinzi elegante intr-o varianta moderna

Oglinzile pot fi folosite aproape oriunde - în baie, hol, dormitor și chiar în camera de zi. Pe langa functia lor strict utilitara, vor mari si lumina optic spatiul si vor da camerei proportii corespunzatoare. Magazinul nostru online include si oglinzi elegante care vor decora orice aranjament. De remarcate sunt oglinzile cu iluminare subtila cu LED, modelele cu raft si cele asezate intr-un cadru frumos. Vă încurajăm să verificați gama completă a companiei noastre!

O oglindă dreptunghiulară sau poate rotundă? Veți găsi aici ceea ce căutați. Vă recomandăm modele minimaliste cu un cadru simplu, precum și dulapuri de baie puțin adânci cu oglindă pe fronturi. Oglinzile rotunde pentru baie sunt în prezent foarte populare și, de asemenea, vor funcționa bine agățate chiar deasupra mesei de toaletă din dormitor. Puteți găsi mai multe inspirații de design cu o oglindă ca personaj principal pe site-ul nostru. Te invitam!

Oglindă în design interior

Oglinzile decorative pot fi folosite în sufragerie și în multe alte locuri. Când sunt montate vizavi de fereastră, vor mări spațiul și îl vor lumina. Amplasate intr-un hol mic, ingust, vor adauga lejeritate si eleganta incaperii. Există o mulțime de utilizări pentru tema oglinzii. Depinde de tine cum le folosești acasă sau la locul de muncă!

Ce modele gasesti aici? Acestea includ:

  • oglinzi moderne pentru baie
  • oglinzi pentru hol
  • oglinzi elegante pentru masa de toaleta
  • oglinzi în picioare
  • oglindă într-un cadru alb
  • oglinzi suspendate
  • oglinda moderna cu led
  • oglinda minimalista fara rama
  • oglindă clasică într-un cadru de lemn și multe altele

Oglinzi ieftine pentru hol, baie, dormitor - doar pe Mebline.ro!

O oglinda este un element extrem de util al designului interior. Practic nu ocupă spațiu în cameră și, în același timp, vă permite să creați o amenajare complet nouă a sufrageriei, băii sau dormitorului în doar câteva momente. În hol vă permite să vă priviți înainte de a pleca. Este un element inseparabil al mesei de toaleta din dormitor. Adaugă strălucire decorului și este pur și simplu funcțional.

Puteți găsi multe modele de oglinzi la prețuri competitive în magazinul nostru online. Va prezentam modele inguste si late, cu rame subtiri sau groase, precum si oglinzi rotunde pentru baie – extrem de la moda in acest sezon. Va oferim si o oglinda cu sursa de alimentare LED si modele in stil scandinav, dotata cu raft pentru obiecte mici. Verificați astăzi sortimentul nostru!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!