Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Mobilier modern pentru gradina, terasa, balcon

Mobilierul de grădină poate fi folosit de la începutul primăverii până în toamnă. Sunt de neînlocuit în timpul grătarelor, întâlnirilor cu prietenii în sânul naturii și în timpul jocurilor copiilor în grădină. Vor face fiecare vacanță în aer liber mai plăcută. In magazinul nostru veti gasi mobilier de terasa modern destinat utilizarii in exterior, care este rezistent la ploaie, vant, radiatii UV si schimbari bruste de vreme. Nu aștepta primăvara și verifică acum oferta Mebline.ro!

Pregătește-te pentru deschiderea sezonului estival. Va prezentam canapele si fotolii de gradina, precum si banci si mese din materiale durabile rezistente la factori nocivi. Una dintre propuneri este colecția de mobilier GARDENO. Puteți alege un set gata făcut sau puteți crea al dvs. Canapelele și fotoliile sunt echipate cu scaune moi și perne pentru spătar. Modelul modern de țesătură se va potrivi cu multe aranjamente de grădină. Mobilierul cu cadru metalic va funcționa bine și pe o terasă sau un balcon.

Mobilier elegant pentru terasa si gradina

Aici veți găsi, de asemenea, mobilier de grădină elegant, mic, care va arăta grozav pe o terasă sau un balcon mic. Le puteți păstra cu ușurință curate. Materialele folosite sunt rezistente la murdărie și deteriorare. Fotoliul de grădină GARDENO, datorită dimensiunilor reduse, va completa decorul balconului, iar canapeaua largă din aceeași colecție va fi perfectă pentru o terasă mai mare sau un foișor de grădină.

Printre numeroasele oferte diferite ale Mebline.ro veți găsi:

  • colecții moderne de mobilier de grădină
  • canapele de grădină
  • fotolii de gradina
  • mese de gradina
  • mese mici pentru balcon
  • mobilier de terasa din tehnorattan
  • colțuri de grădină și multe altele

Mobilier de grădină elegant și ieftin - doar la Mebline.ro

Mobilierul de grădină este un însoțitor de nedespărțit pentru momentele de relaxare înconjurate de verdeață. Ele facilitează sărbătoarea în grădină în grupuri mai mari. Ele vă permit să vă relaxați după o zi grea. Modelele disponibile în oferta noastră se armonizează cu tendințele actuale. Se potrivesc perfect în arhitectura contemporană a grădinii. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mobilier unic la prețuri atractive, consultați sortimentul nostru!

Aici veți găsi o mulțime de inspirație și idei pentru a vă decora terasa, balconul și grădina. Oferim mobilier de gradina ieftin, care se remarca prin ajustabilitatea si functionalitatea acestuia. Alege doar accesorii atrăgătoare - felinare, ghirlande luminoase, flori și plante în ghivece decorative, pentru a crea o atmosferă unică, propice relaxării. Bun venit pe Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!