Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Rezultate 1 - 40 din 334

Dulapuri de bucătărie

Dulapurile de bucătărie moderne

Dulapurile de bucătărie, la fel ca blaturile, rafturile și electrocasnicele, fac parte din echipamentul complet de bucătărie. Pentru ca interiorul să fie pe deplin funcțional, designul său ar trebui să fie bine gândit. În magazinul online Mebline.ro puteți cumpăra mobilier modern care garantează confort și siguranță în utilizare. Datorită lor, toate felurile de mâncare, tacâmurile și alimentele vă vor fi la îndemână. Valorile estetice ridicate ale dulapurilor din colecția de pe Mebline.ro merg mână în mână cu reglabilitatea lor și cu manopera atentă.

Dulapurile de bucătărie sunt realizate din materiale puternice, rezistente la deteriorări mecanice și umiditate. Puteți îndepărta cu ușurință orice murdărie de pe ele. Acest tip de mobilier vă va ajuta să organizați lucrurile în bucătărie și, de asemenea, vă va facilita pregătirea eficientă a mesei. În magazinul nostru online puteți găsi o selecție largă de modele și seturi de mobilier de bucătărie gata făcute la prețuri rezonabile. Vă încurajăm să vedeți întreaga gamă!

Mobila de bucatarie functionala

Dulapurile de bucătărie disponibile în magazinul nostru electronic diferă în funcție de dimensiuni, culoare, material folosit și, mai ales, estetică. Aici puteți cumpăra modele inspirate din stilurile scandinave, provensale, moderne și clasice. Fiecare dintre ele captivează prin eleganța și funcționalitatea sa. Oferim fronturi elegante de dulap, fronturi de mașină de spălat vase, rafturi deschise, dulapuri de bază, dulapuri suspendate, dulapuri de colț și multe alte elemente.

Ce vei găsi aici? Vă prezentăm, printre altele:

 • dulapuri de bucatarie moderne
 • dulap inferior pentru bucătărie
 • dulapuri suspendate de bucătărie
 • dulapuri cu sertare
 • dulap mașină de spălat vase
 • dulap inferior sub chiuvetă
 • dulap de bucatarie cu sticla
 • dulap suspendat alb cu două uși
 • dulapuri de bucătărie cu o singură ușă
 • dulap atârnat deasupra capotei
 • dulapuri suspendate de colt
 • stâlp de bucătărie
 • dulap cu cuptor incorporabil si cuptor cu microunde
 • dulap, frigider încorporat și multe altele

Dulapuri de bucătărie elegante și ieftine - doar la Mebline.ro

Dulapurile de bucătărie vor găzdui tot ce este necesar în bucătărie, inclusiv aparatele de uz casnic. Mobilierul în culori deschise va fi o soluție perfectă pentru un apartament mic sau o chicinetă mică. Albul, bejul sau gri deschis vor mări și lumina optic spațiul și, în același timp, îl vor face confortabil. Puteți asorta orice mâner pe față, ceea ce va adăuga caracter mobilierului.

La Mebline.ro puteți găsi dulapuri de bucătărie ieftine care se potrivesc cu tendințele actuale de design interior. De asemenea, oferim modele clasice cu design atemporal. Visezi la o bucătărie albă, spațioasă? Decorezi o chicinetă minimalistă? Verificați sortimentul nostru! Oferim mobila in rate, procesare eficienta a comenzilor si livrare rapida. Aveti vreo intrebare? Ramanem la dispozitia dumneavoastra. Vă invităm la cumpărături!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!