Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Pagina 1 din 2
Rezultate 1 - 40 din 60

Dulapuri de baie

Pagina 1 din 2

Dulapuri de baie moderne

Dulapurile de baie pot găzdui multe articole de zi cu zi. Pe rafturile din spatele frontului elegant puteți depozita produse cosmetice, accesorii de îngrijire, prosoape etc. Datorită acestui lucru, totul va fi la îndemână. O baie este în general o cameră mică și de multe ori este nevoie de puțin efort pentru a o proiecta în cel mai optim mod. Trebuie să încapă o mulțime de lucruri într-un spațiu mic, inclusiv electrocasnice precum o mașină de spălat și un uscător. Prin urmare, merită să alegeți un mobilier adecvat, cu dimensiuni compacte.

Dulapurile de baie sunt realizate din materiale durabile, rezistente la abraziune, zgârieturi și alte daune mecanice. În magazinul nostru online Mebline.ro veți găsi o selecție largă de modele la prețuri atractive. Toate provin de la producători dovediți. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor idei unice pentru un aranjament modern, asigurați-vă că verificați sortimentul nostru!

Mobilier de baie functional

Dulapurile de baie sunt disponibile în diverse stiluri, dimensiuni și culori, permițându-vă să amenajați o baie funcțională într-un stil scandinav, minimalist, mansardă sau clasic. La Mebline.ro puteți găsi colecții unice de mobilier care se potrivesc cu tendințele actuale de design interior. Atunci când alegeți setul potrivit pentru o baie mică, merită să alegeți dulapuri care nu sunt prea adânci, dar înalte. Se vor potrivi cu o mulțime de lucruri și, în același timp, nu vor copleși aranjamentul.

Ce vei găsi aici? Vă prezentăm, printre altele:

  • dulapuri de baie moderne
  • dulapuri de baie în picioare
  • dulapuri de baie suspendate
  • dulapuri de lavoar
  • dulapuri de baie cu oglinda
  • dulapuri joase și înalte
  • dulapuri de baie tip stâlp îngust

Dulapuri de baie elegante și ieftine - doar la Mebline.ro

Dulapurile de baie albe sunt soluția perfectă pentru un interior întunecat, mic, fără fereastră. Acestea vor mări și lumina optic spațiul. Vor fi un fundal perfect pentru accesorii într-o culoare contrastantă. Va recomandam si dulapuri la moda cu rame metalice, inclusiv modele care pot fi amplasate sub lavoar. Dulapuri cu oglindă și așa-numitele stâlpi care vor funcționa bine într-o cameră mică.

La Mebline.ro găsești dulapuri de baie ieftine, remarcate prin atenția la cel mai mic detaliu, design unic și funcționalitate. Modelele individuale au rafturi deschise, mânere elegante și funcție de închidere silentioasă. Colecția noastră include și modele minimaliste, iar iubitorii de stil clasic, glamour și estetică provensală vor găsi și ei ceva pentru ei aici. Oferim mobilier de baie in rate, procesare eficienta a comenzilor si livrare rapida. Aveti vreo intrebare? Ramanem la dispozitia dumneavoastra. Vă invităm la cumpărături!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!