Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Sala modernă

Sala trebuie să aibă spațiu pentru îmbrăcăminte exterioară, pantofi, genți și alte obiecte la îndemână, cum ar fi o umbrelă, o lesă de câine sau chei. Se întâmplă uneori ca un hol decorat necorespunzător să semene cu o cameră de depozitare cu pantofi îngrămădiți pe perete, mai degrabă decât cu o zonă de intrare elegantă. Nu arată foarte estetic și cu siguranță deloc practic (mai ales atunci când ne grăbim și ne căutăm perechea de pantofi preferată). În magazinul online Mebline.ro veți găsi mobilier de hol funcțional la prețuri rezonabile.

Holul este de obicei mai mic decât celelalte camere. De multe ori nu are fereastră și, prin urmare, nu are acces la lumina zilei. În e-shop-ul nostru vă prezentăm mici dulapuri, comode, umerase și oglinzi care vă vor face mai ușor să păstrați ordinea și să vă puneți totul la îndemână. Dulapul compact pentru pantofi arată elegant și nu ocupă mult spațiu în cameră. La fel ca un cuier de perete pe care îți poți agăța jacheta sau haina. Selecția de modele este mare, așa că puteți potrivi echipamentul la specificul sălii.

În hol, ne uităm în oglindă înainte de a pleca, așa că merită să ne amintim despre asta în etapa de proiectare a aranjamentului. In e-shop-ul nostru vei gasi modele minimaliste cu forme geometrice, precum si oglinzi incadrate intr-un cadru decorat. O alternativă funcțională poate fi un dulap cu oglindă, de exemplu modelul HAITI în culoarea stejarului cu inserții negre. Mobilierul din hol poate fi echipat și cu iluminare LED cu economie de energie. Atât spoturile LED, cât și suprafața oglinzii vor lumina optic și vor mări o sală mică și întunecată. Cauți mobilier unic pentru living? Verificați sortimentul nostru!

O sală funcțională de orice dimensiune

Indiferent de dimensiunea holului, cu ajutorul unui mobilier adecvat vei realiza o amenajare practica si confortabila in care fiecare pereche de pantofi isi va avea locul. Vă recomandăm dulapuri elegante, moderne și clasice, inclusiv modelul CREON lucios, care vor funcționa bine într-un apartament exclusivist. Un frumos dulap PRIMO cu picioare înalte poate fi folosit într-un hol confortabil în spiritul scandinav. Nuanța caldă de stejar va adăuga confort decorului.

De remarcat este și dulapul multifuncțional NELLI, echipat cu oglindă, un scaun moale, un panou cu umerase, un dulap de pantofi și un dulap îngust cu raft și șină pentru îmbrăcăminte exterioară. Mobilierul este extrem de reglabil si se va potrivi intr-un spatiu restrans. Se potrivește perfect cu tendințele actuale de design interior. Acest model este disponibil în diverse culori, la fel ca și garderoba ultramodernă CUBE cu fronturi lucioase.

Printre numeroasele oferte diferite ale Mebline.ro veți găsi:

  • dulapuri moderne
  • dulapuri glisante (ideal pentru un hol mic)
  • dulapuri cu usi cu balamale
  • dulapuri de încălțăminte
  • oglinzi pentru hol
  • umerase si alte accesorii

Mobilier de hol ieftin - doar pe Mebline.ro

Sala ideală ar trebui să fie, înainte de toate, confortabilă și funcțională. Mobilierul din colecțiile MEVIA sau OLIER va funcționa perfect aici. Va recomandam si cufere practice pentru hol cu un scaun moale sub care se afla un compartiment de depozitare inchis si un raft deschis pentru pantofi. Mobilierul cu cadru metalic va fi o completare perfecta a unui interior modern. Vor servi mult timp, păstrând în același timp un aspect curat. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui echipament elegant pentru zona de intrare, consultați sortimentul nostru!

O selecție uriașă de produse, achiziții în rate și livrare rapidă la domiciliu sunt doar câteva dintre facilitățile magazinului online Mebline.ro. Oferim mobilier ieftin pentru hol, inclusiv dulapuri, comode, dulapuri si dulapuri de pantofi in diverse stiluri. Cu ajutorul lor, vei crea o amenajare eleganta care va fi vitrina apartamentului tau. Aveti vreo intrebare? Echipa noastră vă rămâne la dispoziție!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!