Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

MALYS- GRUP este o companie specializatănu doar în produse din țapițerie, dar și în vânzări retail și în vânzări en-gross în Europa. Experiența noastră ne permite să oferim service professional pentru toți clienții nostrii. Produsele noastre au câștigat popularitate pe piețele străine.Avem reprezentanți de vânzări ai celor mai mari producători din centrul Poloniei care se ocupă în principal cu vânzarea produselor lor către clienții noștrii.

 

Te invităm să colaborezi cu noi- oferim următoarele modele de colaborare:

1. Vânzare en-gross - oferim prețuri de en-gross pentru toate produsele prezentate în magazinul nostru online. (mobile și tapițerie)

2. Vânzare en-gross + magazine online - dacă ai experiență în vânzarea de mobilier sau ai vrea să îți începi aventura în vânzările online contactează-ne. Putem crea un magazine online, special pentru tine.

3. Mobilă la comandă - mobile, dar și tapițerie

4. Vânzare retail + Vânzare en-gross - Invităm să colaborăm cu producători ale căror produse pot fi listate în magazinele noastre. Ne vom ocupa de promovarea produselor, dar și de vânzarea lor la clienții din întreaga Europă. (Polonia, Republica Cehă,/ Slovakia/ Germania/ Norvegia/ Olanda/ Belgia/ Marea Britanie/ Irlanda).

5. Dropshipping - Câștigă fără să îți părăsești casa. Vindeți produsele clienților tăi din România. Hotărăște-ți prețul / creează-ți regulile de vânzare. Compania noastră oferă servicii profesionale după cumpărare- vom livra produsele direct la clientul tău.

6. Magazine online în alte țări - Suntem deschiși ofertelor clienților nostri din alte țări.Putem crea un magazin online cu traducere pentru vânzarea en detail în toate țările din Europa.Dacă vrei să aflii mai multe detalii contactează-ne..

 

Suntem o echipă tânără care este deschisă pentru orice cooperare, așa că nu ezita să ne contactezi.

MALYS- GROUP poate fi asociat cu mobile pentru dormitory, șifoniere, tapițerie, dulapuri și multe altele.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!