Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Seturi de mobilier

Seturi de mobilier modern

Un set de mobilier pentru bucătărie, sufragerie și dormitor este o modalitate perfectă de a mobila complet interiorul, în conformitate cu preferințele individuale ale utilizatorilor. În magazinul nostru online de mobilă puteți găsi o selecție uriașă de seturi gata făcute, inclusiv mobilier de sistem modern, mobilier de lounge, mobilier de baie, mobilier de cameră pentru copii și mobilier de birou. Colecțiile atent selectate se încadrează în tendințele actuale de design interior, deși iubitorii de clasice atemporale vor găsi și ei ceva pentru ei aici.

Seturile de mobilier pentru living iti vor permite sa amenajezi un spatiu unic de relaxare pentru intreaga familie. Oferim amenajarea completă a unui perete TV, zonă de relaxare sau zonă de luat masa, care în multe amenajări interioare moderne se află în sufragerie sau la granița dintre living și bucătărie (în cazul unui spațiu de locuit deschis). La Mebline.ro veți găsi mobilier modern lucios, mobilier suspendat cu iluminare LED, seturi minimaliste în stil industrial și multe altele.

A existat și mobilier elegant de sufragerie, inspirat din stilurile clasice, retro, vintage și art deco. Susținătorii esteticii primitoare provensale și rustice vor găsi și o mulțime de inspirație pe Mebline.ro. Toate seturile provin de la producători renumiți care se concentrează pe calitate înaltă, pe o manoperă atentă și pe funcționalitatea produselor lor. Mobilierul potrivit nu numai că va încânta ochiul cu designul său unic, dar va asigura și funcționalitatea și confortul de utilizare a interiorului.

Seturile de mobilier alb sunt extrem de populare de ani de zile, atât printre iubitorii de design contemporan, cât și printre cei care prețuiesc stilul atemporal. Fronturile albe măresc și luminează optic camera, astfel încât sunt utile în special în spațiile mici, oriunde există spațiu limitat și iluminare interioară insuficientă. Mobilierul alb este, de asemenea, un fundal ideal pentru diverse accesorii. Mai mult, ele permit o transformare rapidă a apartamentului, de exemplu prin înlocuirea doar a elementelor decorative.

Mobilier elegant pentru living, bucatarie si dormitor

Seturile de mobilier de bucatarie, baie, living si birou au fost concepute tinand cont de nevoile utilizatorilor moderni. Elementele individuale sunt echipate cu geam impresionant și cu iluminare LED cu economie de energie. Seturile de culoarea lemnului (stejar, pin, fag) vor adăuga confortul aranjamentului. Albul, gri și gri vor funcționa bine într-un interior inspirat din stilul scandinav sau minimalist. Vă recomandăm și mobilier de designer într-o nuanță care să imite betonul – o soluție ideală pentru un apartament la mansardă.

Un set de mobilier de baie te va ajuta să gestionezi optim spațiul dintr-o cameră mică, care este adesea înghesuită, îngustă și fără acces la lumina zilei. Seturi în diverse dimensiuni și culori pot fi găsite în oferta diversă a magazinului electronic Mebline.ro. Va recomandam si seturi de mobilier functionale pentru camera unui copil. Cu ajutorul lor, puteți amenaja un spațiu confortabil pentru joacă, învățare și relaxare. Culorile pastelate subtile combinate cu alb sau o nuanță naturală de lemn vor funcționa perfect.

Seturile de mobilier de bucătărie sunt o altă propunere a magazinului nostru online. Dacă îți dorești o bucătărie bine gândită, elegantă și, mai presus de toate, practică, verifică gama noastră. Oferim seturi de mobilier cu o notă modernă, precum și seturi în stil clasic sau provensal. Puteți depozita toate accesoriile necesare pentru bucătărie și alimente în dulapurile spațioase. Puteți completa echipamentul de bucătărie cu blaturi funcționale de bucătărie (unele seturi au blaturi incluse), precum și cu chiuvetă, robinet și alte echipamente. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului electronic Mebline.ro!

Printre numeroasele oferte ale companiei noastre veți găsi:

 • seturi moderne de mobilier de bucatarie
 • seturi de mobilier de baie
 • seturi de mobilier pentru sufragerie
 • seturi de mobilier pentru camera unui copil
 • seturi de mobilier pentru camera unui adolescent
 • un set practic de mobilier de living cu dulap
 • set de mobilier de hol
 • set mobilier dormitor
 • sistem modern de mobilier
 • mobila suspendata functionala pentru living
 • mobilier suspendat pentru baie
 • unități de perete moderne
 • seturi de mobilier pentru sufragerie
 • mobilier de birou ergonomic și multe altele!

Seturi de mobilier ieftine - doar pe Mebline.ro

Un set de mobilier este o opțiune convenabilă pentru persoanele indecise care prețuiesc confortul și consistența aranjamentului. Elementele individuale ale setului creează un întreg armonios într-un stil modern sau clasic. Acestea vor completa decorul oricărei camere - living, bucătărie, sufragerie, baie, dormitor, cameră pentru copii sau birou. Seturile disponibile în sortimentul nostru includ dulapuri, dulapuri, vitrine, rafturi, rafturi de perete, comode, precum și paturi, măsuțe de cafea, scaune și birouri.

O unitate de perete modernă vă va permite să aranjați rapid și ieftin o cameră de zi elegantă folosind mobilier de cameră de înaltă calitate. Mobilierul cu sistem suspendat se bucură de un interes neclintit. Ele arată extrem de ușoare, măresc vizual spațiul și, în același timp, sunt confortabile în utilizarea de zi cu zi. Sunt perfecte pentru o garsoniera mica sau un living mic intr-un bloc. La Mebline.ro veți găsi și unități de perete moderne pentru adolescenți, care includ și un birou ergonomic și dulapuri pentru depozitarea cărților și materialelor educaționale.

Seturile de mobilier disponibile în magazinul nostru electronic îndeplinesc diverse funcții în funcție de scopul lor. Mobilierul din sufragerie va oferi confort atunci când luați masa și primiți oaspeții. Vitrinele spațioase cu sticlă vor depozita veselă valoroasă, iar iluminarea subtilă cu LED-uri va crea o atmosferă confortabilă. Oferta noastră include și seturi de dormitor gata făcute, cu paturi confortabile, noptiere și dulapuri. Designul elegant și manopera atentă sunt doar câteva dintre avantajele setului nostru de mobilier.

Îți aranjezi apartamentul, biroul sau camera copilului? Vă încurajăm să verificați colecția unică a magazinului online Mebline.ro. Oferim echipamente de înaltă clasă care vă vor permite să creați un decor unic pentru fiecare cameră de acasă și la locul de muncă. Oferim si vanzarea de mobila in rate convenabile si executarea eficienta a comenzilor cu livrare la domiciliu. Vă încurajăm să verificați oferta noastră. Dacă aveți întrebări, echipa Mebline vă stă la dispoziție!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!