Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Rezultate 1 - 3 din 3

Seturi de hol

Dulapuri moderne pentru orice buget

Un dulap de hol este un element cheie al mobilării zonei de intrare a unei case sau apartament. Mobilierul ar trebui să găzduiască îmbrăcăminte exterioară, pantofi, genți de mână și alte obiecte la îndemână pe care dorim să le avem la îndemână înainte de a pleca din casă. În mod ideal, dulapul este echipat cu o oglindă și un compartiment pentru încălțăminte. În magazinul nostru online puteți găsi o selecție largă de modele la prețuri atractive. Vă încurajăm să vedeți întreaga gamă!

Dulapurile funcționale din colecții precum Basic și Olier sunt extrem de reglabile, confortabile în utilizarea de zi cu zi și încăpătoare. Holul este în general un interior mic, așa că amenajarea lui trebuie bine gândită. Oferim dulapuri albe lucioase, modele gri, culoarea lemnului sau negru atemporal. Tipurile individuale de mobilier sunt echipate cu cârlige pentru jachete, dulapuri spațioase, rafturi și dulapuri chiar mai mari cu șină pentru umerase. Toate se disting prin funcționalitate, design modern și manoperă solidă.

O sală elegantă pentru bani puțini

Dulapul poate fi echipat cu o serie de soluții practice care nu numai că sporesc confortul utilizării mobilierului, dar și arată grozav. Vorbim de scaune tapițate, fronturi elegante ale dulapurilor și rafturi și compartimente funcționale pentru obiecte mici sau elemente decorative. Mobilierul elegant din această categorie va fi folosit și în... un dressing, adică o cameră în care depozităm haine, pantofi, accesorii sau alte accesorii pentru stilul nostru.

Pe site-ul magazinului nostru online vei gasi dressinguri impresionante cu dulap, precum si modele compacte pentru un hol mic. Oferim, printre altele:

  • dulap modern cu oglinda
  • dulap cu scaun
  • dulapuri albe lucioase
  • dulapuri minimaliste si multe alte modele in diverse stiluri, culori si marimi

Un dulap versatil pentru hol

Dulapul din hol înseamnă comoditate și confort. O piesă de mobilier albă va mări optic și va lumina spațiul, ceea ce este deosebit de important într-un interior mic fără fereastră. Dulapul poate fi echipat cu iluminare LED eficientă, montată, de exemplu, lângă o oglindă sau un raft deschis. Construcția solidă, atenția la detalii și utilizarea materialelor de înaltă calitate rezistente la deteriorări mecanice sunt doar câteva dintre avantajele modelelor disponibile în sortimentul nostru.

Vă încurajăm să verificați ofertele magazinului electronic, care includ dulapuri cu rafturi ascunse, șină pentru umerase și un compartiment pentru pantofi. Va recomandam si dulapuri cu scaune moi. Toate au fost proiectate pentru confortul utilizatorului. Dacă aveți întrebări, echipa noastră vă rămâne la dispoziție.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!