Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Bine ai venit în magazinul nostru online Mebline RO

E-SHOP MEBLINE este un loc de unde poți cumpăra mobilă fără să îți părăsești casa. Oferim multe produse de calitate pentru casa ta. Poți găsi Mebline pe multe din piețele din Europa: Polonia, Republica Cehă, Slovakia, Germania, Austria, Ungaria, Belgia, Olanda, Regatul Unit. Calitate, design modern dar și soluțiile simple sunt prioritatea noastră.

Datorită numărului uriaș de comenzi de la clienții nostri români ne-am decis să deschidem un magazin online în România. Mobila nu trebuie să fie scumpă. Mebline nu este doar un fabricant de mobilă, un depozit, dar și un lanț de magazine online în Europa întreagă.

Ne dezvoltăm în continuu, încercăm să introducem noi produse și să oferim multe reduceri clienților nostri. Sperăm că îți vei găsi mobilierul potrivit nevoilor tale și casei tale. Varietatea de produse este foarte mare: de la dulapuri, comode, până la canapele și colțare. Garantăm un preț mic și o calitate bună. 

Cumpără în siguranță din magazinul nostru online!

 

Oferim:

O gamă largă de produse pentru casa ta

Calitate bună

2 ani garanție pentru toate produsele

Livrare în siguranță direct la casa ta.

Produse noi direct de la producator

Service profesionist

Instrucțiuni de asamblare

 

Daca nu vrei să îți pierzi timpul cu vânzători în care nu poți avea încredere, alege Mebline.

Mebline este un lider în domeniul mobilierului.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!