Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Un birou modern pentru bani puțini

Un birou, fie acasă, fie în deplasare, este un loc în care mulți dintre noi petrecem mult timp în timpul zilei. Pentru a asigura condiții optime de lucru, ar trebui să aveți grijă de confortul dumneavoastră fizic și psihic. Mobilierul ergonomic și accesoriile practice joacă un rol important aici. De asemenea, este important să creați atmosfera potrivită în interior. Camera nu poate fi copleșitoare, de exemplu cu prea multe obiecte. De asemenea, merită să investiți într-un raft și un dulap confortabil pentru documente, cărți și materiale ale companiei. Tot ce ai nevoie pentru birou poate fi găsit pe Mebline.ro. Te invitam!

Un container funcțional pentru articole la îndemână va fi util și la birou. Poate fi amplasat sub birou, economisind astfel spațiu în cameră. Una dintre propunerile magazinului nostru electronic este colecția MALTA, care cuprinde dulapuri, dulapuri, rafturi și rafturi în diverse dimensiuni, ceea ce vă permite să asortați perfect mobilierul la specificul interiorului. Un birou este un element esențial al zonei de lucru. In colectia MALTA vei gasi un model elegant cu comoda si dulapuri. Vă prezentăm mai multe idei pentru un birou elegant pe Mebline.ro.

Birou de acasă elegant, studiu, spațiu deschis

Un birou este în primul rând un birou și veți găsi o selecție uriașă de acest tip de mobilier în sortimentul nostru. Printre exemple se numără biroul LYKKE în stil scandinav, biroul modern CARA în alb arctic și modelul la modă OLIER cu cadru metalic. Iubitorii de clasici vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși aici. De remarcat includ, printre altele: birou unic PRESTI în nuc și negru. Fața frezată adaugă caracter. Această colecție include și dulapuri de designer, rafturi, vitrine din sticlă și comode.

Un birou cu înălțime de sus reglabilă va funcționa bine în studio. Aceasta este o opțiune ideală pentru persoanele care preferă să-și schimbe pozițiile în timpul orelor lungi de muncă și, de exemplu, preferă să lucreze în picioare. Biroul MOON are picioare metalice solide cu reglare electronică a înălțimii. Acest model arată fantastic și, în același timp, garantează funcționalitate deplină.

Printre numeroasele oferte diferite ale Mebline.ro veți găsi:

  • colectii moderne de mobilier de birou
  • birouri reglabile in diverse stiluri
  • containere pe roți
  • scaune pivotante
  • scaune de birou
  • bănci și măsuțe de cafea
  • rafturi de birou
  • comode cu dulapuri și sertare pentru birou
  • vitrine de birou cu sticla
  • dulapuri de birou

Echipamente de birou ieftine - doar la Mebline.ro

Depozităm o mulțime de lucruri în birou, inclusiv documente, legături, cărți, suveniruri, diplome și fotografii înrămate. Prin urmare, rafturile vor fi utile - poate fi o bibliotecă, un raft de perete sau o extensie de birou. Într-un birou de acasă, de obicei, îți poți permite puțin mai multă libertate în ceea ce privește aranjamentul, atât în ceea ce privește alegerea culorilor, cât și a accesoriilor. Un scaun cu aripioare moale va fi perfect, unde te poti scufunda in lectura. Modele în diverse stiluri și culori pot fi găsite pe site-ul nostru e-shop.

Îți amenajezi un birou acasă sau într-un sediu extern al unei companii? Aici puteți cumpăra mobilier de birou ieftin care garantează cel mai înalt confort de lucru. Printre multe oferte, vei gasi birouri si mese din materiale rezistente care isi pastreaza aspectul impecabil ani de zile. Modelele LANDRO, MOON, CEZAR sau PRESTI te vor ajuta sa creezi un loc de munca pe masura, indiferent de dimensiunea incaperii. Vă invităm să faceți cumpărături la Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!