Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Comode

Comode moderne pentru living, dormitor și hol

Comodă, dulapuri, rafturi deschise - selecția de modele disponibile în magazinul nostru online de mobilă este imensă. Datorită acestui lucru, puteți ajusta cu ușurință mobilierul la nevoile și stilul de aranjare. Comodele individuale sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare. Principalul lor avantaj este spațiu suplimentar pentru depozitarea lenjeriei, textilelor de casă, obiectelor mici, documentelor, jucăriilor și multe alte lucruri. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru electronic!

O comodă modernă în alb, negru, gri sau poate de culoarea lemnului? Va oferim si modele in culori fancy – nuante pastelate, verde inchis, si chiar cu fronturi de oglinda, care vor fi perfecte pentru un interior inspirat de glamour sau estetica clasica moderna. Va oferim si comode de birou extrem de functionale cu ajutorul carora va puteti organiza spatiul de lucru. Verifică ofertele noastre și găsește ceva pentru tine!

Mobilier de depozitare elegant

Comode moderne la prețuri competitive vă vor permite să vă amenajați cu stil apartamentul, camera copilului sau biroul. Unele sunt dotate cu rafturi din sticlă, altele cu fronturi elegante cu frezat, iar altele cu rame metalice. Ce îi face să iasă în evidență? Atentie la cel mai mic detaliu, amenajare si design modern. O comodă elegantă va fi completarea perfectă pentru amenajarea camerei.

Pe magazinul nostru online vei gasi diverse modele adaptate caracterului spatiului. Merită menționate următoarele:

  • comode TV practice
  • comode albe lucioase
  • comode
  • comode pentru tineret
  • comode pentru copii
  • comode cu iluminare din spate

O comodă funcțională și elegantă pentru living și nu numai

Comode în stil modern, clasic, scandinav sau minimalist - fără îndoială vei găsi aici ceva pentru tine. Garantam cea mai inalta calitate la preturi competitive. Oferim servicii complete pentru clienți și achiziții convenabile în rate. Vă încurajăm să verificați inspirațiile de design interior cu o comodă ca personaj principal. În dulapurile și sertarele spațioase puteți depozita o mulțime de articole mici, haine, accesorii de birou și multe altele.

Mobilierul perfect este unul care satisface nevoile utilizatorilor. Oferta diversificată a magazinului electronic Mebline.ro facilitează găsirea de echipamente care se potrivesc pe deplin aranjamentului specific. Asiguram livrarea rapida a comenzii dumneavoastra. Dacă aveți întrebări, echipa noastră vă stă la dispoziție!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!