Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Fotolii

Pagina 1 din 2

Fotolii moderne pentru orice buget

Un fotoliu pentru sufragerie, dormitor, camera copiilor - o selectie larga de produse din aceasta categorie gasiti in magazinul Mebline dovedit. Urechi moi, modele functionale pivotante sau fotolii moderne pe cadru metalic – la noi vei amenaja un interior elegant propice relaxarii. Oferim mobilier de lounge de inalta clasa care va fi folosit in zona de living, spatiul de birouri sau in regatul adolescentului. Datorită dimensiunilor sale mici, acest fotoliu tapițat elegant va funcționa bine și într-un colț de lectură.

Fotoliile funcționale vor fi un decor unic al camerei. Vor adăuga o atmosferă caldă aranjamentului, vor adăuga confort și vor face odihna acasă și mai plăcută. Sezutul moale si spatarul conturat vor fi apreciate de iubitorii de carti care pot citi ore in sir. Puteți amplasa un fotoliu confortabil chiar lângă bibliotecă sau lângă șemineul din camera de zi. Există multe posibilități de aranjare - doar descoperă colecții unice de mobilier pe Mebline.ro!

Un colț confortabil de relaxare

Fotoliul are multe nume. Poate fi echipat cu picioare tradiționale din lemn, un cadru metalic sau un picior pivotant. De asemenea, merită atenție modelele strict lounge cu funcție de înclinare și spătar reglabil. Fotoliile cu matlasare atrăgătoare sau cusături pe spătar și scaun vor arăta grozav. O alternativă interesantă sunt șezlongurile care oferă confort atunci când vă relaxați într-o poziție semiînclinată. Puteți găsi mobilier tapițat în diverse stiluri și culori în magazinul nostru de mobilă online.

Fotoliile prezentate pe site pot fi folosite în sufragerie și în spațiul de birou (de exemplu, în așa-numitele camere chillout). Oferim modele clasice si moderne cu un design simplu. Țesăturile puternice pentru tapițerie sunt rezistente la abraziune sau alte deteriorări mecanice. Ce vei găsi aici?

  • fotolii moi
  • șezlonguri elegante
  • fotolii moderne pe picioare metalice
  • scaune de birou
  • fotolii în stil retro și multe altele

Fotoliu în design interior

Fotoliul cu aripă adaugă o atmosferă confortabilă decorului. Tesatura tapiterie placuta la atingere, sezutul confortabil, spatarul rotunjit si constructia solida sunt doar cateva dintre avantajele acestui tip de mobilier disponibil in sortimentul Mebline. Va oferim si fotolii ultramoderne cu forme geometrice, precum si cele cu estetica scandinava. Fiecare dintre ele va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei idei pentru un interior elegant, cu un fotoliu ca element principal, consultați colecția magazinului nostru electronic. De asemenea, oferim seturi de mobilier de lounge gata făcute (de exemplu fotoliu + canapea de colț, canapea + două fotolii), inclusiv fotolii cu suport pentru picioare. Te invitam! Dacă aveți întrebări, echipa noastră vă rămâne la dispoziție.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!