Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Un dormitor modern pentru bani puțini

Dormitorul este adesea una dintre încăperile casei pe care le neglijăm când vine vorba de amenajare. De obicei ne dedicăm toată atenția proiectării unui living reprezentativ și a unei bucătării mai intens utilizate. S-ar părea că un pat și eventual un dulap sunt suficiente în dormitor. Între timp, designul zonei dormitorului ne afectează în mod semnificativ bunăstarea. Aici petrecem aproximativ 8 ore pe zi. Prin urmare, este important nu numai să se potrivească optim culorile camerei, ci și să se aleagă mobilierul potrivit care să asigure funcționalitate maximă.

Culorile deschise, albul atemporal, bej, gri si nuantele naturale ale lemnului vor fi perfecte pentru dormitor. Când camera este mică, mobilierul alb o va mări optic și va adăuga lejeritate. Una dintre propunerile magazinului nostru online Mebline.ro este colecția modernă HEKTOR cu fronturi lucioase. Negrul intens, verdele închis sau grafitul se potrivesc, de asemenea, cu tendințele actuale de design interior. Mobilierul în aceste culori va adăuga eleganță și rafinament spațiului. Un exemplu este setul EVORA - perfect pentru interioare clasice și moderne.

Apreciezi modelele unice de dormitor? Acordați atenție mobilierului unic BELLAGIO cu fronturi de oglindă. Aceasta este o idee grozavă pentru un interior inspirat de o estetică plină de farmec, dar nu numai atât. Va completa perfect un aranjament clasic în stil modern. Preferi clasicele? Vizitați și Mebline.ro, unde puteți găsi mobilier elegant pentru un dormitor clasic. Diversele nuanțe de lemn vor adăuga confort și căldură. Ele vor promova relaxarea în orice moment. Vă încurajăm să vă familiarizați cu întreaga gamă a companiei noastre!

Mobilier de dormitor elegant

Dormitorul vă va oferi cele mai bune condiții de relaxare atâta timp cât îl dotați cu mobilier confortabil. Aici vei gasi paturi tapitate elegante, modele continentale, canapele rabatabile si coltare cu functie de dormit. Va oferim si dulapuri spatioase glisante, dulapuri clasice cu usi cu balamale si comode cu sertare pentru lenjerie. Fără îndoială, noptiere vor fi și ele utile, deoarece pot fi folosite ca depozitare pentru obiecte mici. Puteți așeza o lampă de noapte, o fotografie înrămată sau alte mărunțișuri pe blatul mesei. Puteți cumpăra un set de mobilier de dormitor gata făcut sau îl puteți asambla pe al dvs. Există multe posibilități de aranjare!

Dormitorul este locul perfect pentru o masă de toaletă. Una dintre sugestii poate fi un model alb cu oglindă și iluminare cu LED. În sertarul de sub blat puteți depozita accesorii de îngrijire, așa-numitele „carte de colorat” sau bijuterii. Va recomandam si mese de toaleta elegante cu cadru metalic, care vor fi perfecte pentru dormitoarele mansardate, dar nu numai. Pe site-ul e-shop-ului va prezentam mese de toaleta in picioare si suspendate, cu sau fara oglinda, cu dulapuri sau sertare pentru depozitarea obiectelor mici. Inspirați-vă la Mebline.ro!

Printre numeroasele oferte diferite ale Mebline.ro veți găsi:

 • colecții moderne de dormitoare
 • mobilier clasic de dormitor
 • fotolii
 • dulapuri glisante pentru dormitoare
 • paturi de lemn
 • paturi tapitate
 • spumă, arcuri și saltele de buzunar
 • comode pentru dormitor
 • mese de toaleta
 • noptiere
 • oglinzi pentru dormitor
 • recipiente și cutii de lenjerie de pat
 • rame de pat si multe alte produse la preturi atractive

Mobila dormitor ieftina - doar pe Mebline.ro

În dormitor, veți avea nevoie de un dulap glisant sau basculant, care poate găzdui haine, îmbrăcăminte exterioară, articole din piele, încălțăminte uzată ocazional, textile de casă și mici electrocasnice care nu au spațiu în alte încăperi. Un aranjament de dormitor bine gândit vă va permite să utilizați în mod optim chiar și un spațiu mic. O oglindă de dormitor (în picioare sau agățată) va funcționa bine într-o cameră mică, deoarece va mări optic interiorul și îl va face mai luminos (mai ales dacă plasăm oglinda vizavi de fereastră).

Este greu de imaginat un dormitor fără un pat elegant, cu o saltea confortabilă care să susțină corpul în timpul somnului. Vă recomandăm modele tapițate cu tăblie înaltă și moale, precum și paturi clasice de o persoană și duble din lemn. Chiar lângă pat, o noptieră care se potrivește estetic cu întregul decor al dormitorului va funcționa bine. Selecția de noptiere la Mebline.ro este imensă. Veți găsi cu ușurință modelul potrivit la un preț atractiv. Mobilierul de dormitor ieftin de la producători de renume este una dintre numeroasele propuneri disponibile în magazinul nostru electronic. Te invitam!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!