Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Mese

Mese moderne pentru sufragerie, bucatarie si living

O masă este un element de bază al echipamentului din fiecare casă, apartament și chiar spațiu de birou. Mâncăm acolo, sărbătorim cu familia, petrecem timp cu prietenii și, adesea, lucrăm. O masă decentă ar trebui să fie făcută din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare. În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de modele de la producători renumiți. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă pe Mebline.ro!

Mesele de sufragerie vin în diferite forme, dimensiuni și culori. Oferim modele în diverse stiluri care se potrivesc cu tendințele actuale de design interior. De asemenea, vă recomandăm mese din lemn atemporale cu o gamă largă de utilizări. Modelele cu cadru metalic sunt, de asemenea, foarte populare. Alegerea este uriașă, așa că merită să vizitați Mebline.ro și să căutați inspirații pentru aranjamente pentru fiecare buget.

Aranjați o bucătărie cu o sufragerie, o sufragerie în sufragerie sau poate un colț de luat masa la locul de muncă? Asigurați-vă că verificați gama magazinului nostru de mobilă online. Cu noi vei amenaja o sală de mese unică pentru întreaga familie, prieteni și colegi. Vă recomandăm modele pliabile care nu ocupă mult spațiu în cameră zilnic. Va oferim si mese rotunde si ovale, precum si mese mici de bucatarie cu scaune.

Mobilier funcțional pentru casă și nu numai

Masa de sufragerie ar trebui să aibă dimensiuni adecvate pentru a așeza confortabil familia și oaspeții. Modelele cu blat pliabil sunt foarte populare. O astfel de masă va ocupa mai puțin spațiu în cameră și va asigura confort pentru toți membrii gospodăriei în timpul unei cine în familie. Ce tabele puteți găsi în magazinul online Mebline.ro?

Oferim, printre altele:

  • mese moderne
  • mese de bucatarie
  • mese ieftine din lemn
  • mese rotunde elegante
  • mese extensibile pentru sufragerie
  • masă clasică extensibilă
  • masă modernă pe un cadru metalic
  • masă extensibilă albă, neagră, de culoarea lemnului
  • mese mici de bucătărie
  • mese cu scaune

Mese elegante și ieftine - numai pe Mebline.ro

O masă albă, neagră, de culoarea lemnului, sau poate cu un blat care imite o placă de beton? Indiferent dacă vă amenajați sala de mese într-un stil scandinav, industrial, rustic sau plin de farmec, veți găsi mobilier de luat masa de înaltă clasă la prețuri atractive. Visezi la un colț practic de luat masa într-o sufragerie mică? Alege mobilier compact care nu va copleși interiorul cu dimensiunile sale. Cauți masa perfecta pentru biroul tau? Consultați modelele moderne și clasice disponibile pe Mebline.ro!

Veți găsi o mulțime de inspirații pentru aranjamente pe site-ul nostru e-shop. O masă cu blat rotund, sau poate o masă cu scaune într-un set? Va prezentam mese ieftine de calitate excelenta pentru bucatarie, living, sufragerie, birou, garsoniera sau birou. Oferim mobila in rate, procesare eficienta a comenzilor si livrare rapida. Aveti vreo intrebare? Ramanem la dispozitia dumneavoastra. Vă invităm la cumpărături!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!