Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Rafturi

Pagina 1 din 3

Rafturi suspendate moderne

Rafturile suspendate și în picioare sunt o parte integrantă a echipamentului pentru aproape orice tip de interior. Acest tip de mobilier poate fi folosit in spatii rezidentiale si de birouri. Acestea vă vor permite să expuneți bibelouri, cărți, suveniruri de călătorie, legături cu documente și multe alte articole pe care doriți să le aveți la îndemână. Rafturile elegante vor oferi spațiu pentru bibelouri decorative care vor adăuga o atmosferă unică camerei. Indiferent de stilul de design interior pe care îl preferați, pe e-shop-ul nostru veți găsi rafturi de înaltă calitate la prețuri competitive.

Raft pentru cărți, raft pentru pantofi, raft pentru baie - alegerea modelelor este uriașă. Ele diferă ca formă, mărime, culoare și materialul din care sunt fabricate. Marele avantaj al raftului este că nu ocupă mult spațiu în cameră. Pot fi agățate aproape oriunde: deasupra televizorului în sufragerie, pe patul din dormitor, deasupra biroului sau a comodei. Aceste mici piese de mobilier oferă posibilități enorme de amenajare. De asemenea, vor fi folosite în garsoniere mici și apartamente mici, unde adesea nu există rafturi suplimentare pentru depozitare.

O completare elegantă pentru amenajarea camerei de zi, a sufrageriei și a dormitorului

Rafturile de perete se potrivesc oricărui stil de amenajare. Oferim modele din lemn, alb, gri, lucios sau mate. Pe site-ul magazinului online Mebline.ro va prezentam rafturi cu compartimente, modele duble sau minimaliste cu design simplu. Rafturile din lemn de culoare închisă sunt perfecte pentru amenajarea clasică a unui living, birou, birou sau sufragerie. Cele cu forme fanteziste in culori pastelate vor fi completarea perfecta a unei camere de copii sau adolescenti.

Puteți găsi toate variantele disponibile pe site-ul nostru, inclusiv:

  • rafturi moderne suspendate pentru cărți
  • rafturi pentru bucatarie
  • Rafturi suspendate cu blocare
  • rafturi de perete deschise pentru camera de zi
  • rafturi albe suspendate
  • rafturi de perete de mansardă
  • rafturi de perete elegante pentru flori
  • raft de colt modern
  • rafturi solide pentru echipamente RTV și multe alte modele

Rafturi de perete moderne și ieftine - numai pe Mebline.ro

Rafturile de perete ieftine sunt o modalitate ușoară de a transforma decorul unei camere. Acestea adaugă confort interiorului, sunt ușor de instalat și de păstrat curat. Rafturile suspendate sunt ușoare, nu copleșesc decorul și oferă spațiu suplimentar pentru expunerea diferitelor tipuri de articole. De asemenea, sunt extrem de practice. Datorită lor, avem obiecte specifice la îndemână (ceea ce este util, de exemplu, în baie, bucătărie sau dormitor mic). Oferim rafturi orizontale si verticale la preturi mici.

Magazinul online Mebline.ro este un loc în care îți poți echipa complet sufrageria, sufrageria, bucătăria sau biroul. Rafturile de perete vă vor ajuta în acest sens. Acestea vor face interiorul și mai funcțional și mai elegant. Vor umple golul de pe perete cu amintiri de călătorie, volume preferate sau o colecție de CD-uri. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor rafturi suspendate elegante, consultați gama magazinului online de mobilă Mebline.ro. Te invitam!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!