Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

×

Eroare

Empty slug product with id 7832, entries exists for language? pl-PL You may contact the administrator

Comode pentru televizor

Suporturi TV moderne

O comodă TV este echipamentul de bază al unui living. Un suport TV elegant nu numai că vă va afișa home cinema, ci va asigura și utilizarea confortabilă a echipamentului și depozitarea în siguranță a acestuia. În dulapuri și sertare este loc pentru mici dispozitive electronice, iar pe rafturile deschise îți poți aranja colecția de CD-uri preferată. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru online!

Suporturile TV moderne sunt realizate din materiale de înaltă calitate rezistente la deteriorări mecanice. Modelele individuale se armonizează cu tendințele actuale de design interior. Alb, suspendat, pe cadru metalic - alegerea comodelor este imensa. Veți găsi cu ușurință piesa de mobilier perfectă, adaptată specificului interiorului și preferințelor individuale ale utilizatorilor. Aveti vreo intrebare? Vă încurajăm să verificați întreaga gamă de Mebline.ro!

Amenajarea peretelui media în sufragerie

O comodă TV albă, cu lamele, de culoarea lemnului natural, sau poate una la mansardă? Fiecare se distinge prin atentie la detalii, ajustabilitate si, in plus, ofera mult spatiu de depozitare. Dulapurile cu rame metalice merită o atenție deosebită - o soluție ideală pentru interioare în stil industrial, dar nu numai ele. Deci, dacă sunteți în căutarea unui mobilier elegant pentru sufragerie, consultați sortimentul nostru.

Veți găsi acolo, printre altele:

  • comodă TV albă
  • Comoda TV cu lamele
  • dulap TV suspendat
  • dulap TV negru
  • comodă TV loft
  • dulap TV clasic
  • Dulapuri TV cu iluminare LED
  • Comode TV
  • Comode TV glamour și multe altele!

Comodă TV funcțională și elegantă

Un suport TV practic va fi un decor unic al peretelui media. De asemenea, va funcționa bine într-un dormitor sau în camera unui adolescent. Aici vei gasi modele inspirate din stilurile scandinave, vintage, urban jungla si clasice moderne. Toate vor supraviețui mulți ani de utilizare și își vor păstra aspectul impecabil. Vor arăta grozav cu o canapea elegantă, un fotoliu confortabil și o măsuță de cafea.

Îți aranjezi camera de zi cu un perete media impresionant? Consultați comodele TV moderne de la producători de mobilier renumiți. Mebline.ro oferă prețuri mici și achiziții atractive în rate. De asemenea, asigurăm procesarea eficientă a comenzilor și livrarea rapidă. Te invitam!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!