Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Cuiere

Umerașe elegante și practice pentru hol

Umerașele din hol sau din dressing măresc semnificativ funcționalitatea interiorului. Sunt esențiale în zona de intrare. Vă permit să depozitați îmbrăcăminte exterioară, genți de mână etc. Când sunt montate pe perete, nu ocupă mult spațiu, așa că vor funcționa bine chiar și într-o cameră foarte mică. In magazinul nostru online gasiti modele in diverse stiluri, marimi si culori. Oferim umerase de perete si pe picioare la preturi atractive.

Umerașele pentru hol sunt fabricate din materiale durabile, rezistente la deteriorare. Ele vă vor permite să aranjați în mod optim sala. Va oferim modele albe, de culoarea lemnului natural, gri, negre si multe altele. Le poti asorta cu usurinta decorului zonei de intrare. Veți găsi o selecție largă de mobilier de hol pe site-ul magazinului nostru online. Vă încurajăm să verificați gama noastră completă.

Mobilier modern pentru hol

Un cuier este o piesă simplă de mobilier pentru sarcini speciale. Facilitează menținerea în ordine a camerei. Tot ce trebuie să faci este să potriviți oglinda corespunzătoare și un dulap sau un raft pentru pantofi. Mobilierul in culori deschise va lumina optic si va mari spatiul. Umerașele pentru îmbrăcămintea exterioară sunt fabricate din materiale rezistente la deteriorări mecanice.

Pe site-ul magazinului electronic vă prezentăm umerașe funcționale, inclusiv:

  • umerase moderne de perete
  • umerase cu raft
  • umerase din lemn
  • umerase clasice pentru îmbrăcăminte exterioară

Umerașe elegante și ieftine – doar la Mebline.ro

Un cuier este un element obligatoriu al echipamentului halei. Indiferent de stilul de amenajare pe care îl alegeți, veți găsi un model funcțional care se potrivește cu tendințele actuale de design interior. De asemenea, recomandăm umerase într-un set cu alte elemente, precum un dulap de pantofi, dulap, poliță sau comodă de hol. Consultați oferta completă pe Mebline.ro acum!

Decorezi o zonă elegantă de intrare sau un dressing practic lângă dormitor? În colecția noastră veți găsi umerase ieftine pentru hol, remarcate prin manoperă atentă și design modern. De asemenea, oferim vânzări convenabile în rate. Aveti vreo intrebare? Vă încurajăm să contactați echipa magazinului electronic Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!