Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Mobilă de perete

Unități de perete moderne pentru sufragerie

Unitățile de perete de cameră au fost extrem de populare de ani de zile. In magazinul nostru online vei gasi modele in diverse stiluri, marimi si culori. Indiferent dacă vă amenajați camera de zi într-un stil modern, mansardă sau minimalist, sau dacă preferați estetica retro, glamour sau clasică modernă, vă punem la dispoziție mobilier de living elegant, remarcat prin atenție la detalii, durabilitate și confort de utilizare. .

Unitatea de perete TV va funcționa bine și în camera unui adolescent. Această soluție oferă mult spațiu de depozitare și arată grozav în același timp. Unitate de perete alb, negru, de culoarea lemnului, lucios - alegerea este uriașă. Modelele individuale includ comode, vitrine, dulapuri, rafturi și alte elemente cu ajutorul cărora poți amenaja un spațiu confortabil pentru întreaga familie.

Unitățile de perete cu suport TV vor fi complementul perfect pentru peretele media din camera de zi. Oferim seturi de mobilier pe picioare si suspendate, dotate cu iluminare LED, geamuri si picioare metalice. Mai mult, oferim seturi concepute pentru interioare mici, care vă vor permite să amenajați un spațiu funcțional într-un spațiu restrâns. Vă încurajăm să verificați oferta noastră!

Unități de perete de înaltă calitate la prețuri competitive

O unitate de perete pentru camera de zi ar trebui să fie potrivită în mod corespunzător cu specificul interiorului. În sortimentul nostru, toată lumea va găsi un model care se va potrivi perfect cu decorul camerei. Cu ajutorul mobilierului adecvat, puteți îmbunătăți și proporțiile interiorului. De exemplu: o unitate de perete suspendată în culori deschise va mări optic și va lumina spațiul. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor echipamente elegante de sufragerie, consultați gama magazinului electronic Mebline.ro.

În magazinul nostru online de mobilă veți găsi, printre altele:

 • unități de perete moderne pentru sufragerie
 • Unitate TV modernă de perete
 • unitate de perete modulară
 • unitate de perete alb lucios
 • unitate de perete cu dulap
 • unitate de perete cu iluminare LED
 • unitate de perete cu lamele
 • unitate de perete cu birou
 • unitate de perete mansardă
 • unități de perete moderne în stil scandinav
 • o unitate de perete cu spațiu pentru un televizor și multe altele

Unități de perete elegante și ieftine - doar la Mebline.ro

O unitate de perete în stil scandi, retro, boho sau poate minimalist? Indiferent de preferințele tale estetice, vei găsi o selecție largă de modele la prețuri atractive. Toate provin de la producători de încredere. Sunt fabricate din materiale bune rezistente la deteriorări mecanice. Vitrinele iluminate sunt un decor în sine și adaugă o atmosferă confortabilă aranjamentului.

De menționat și unitățile de perete funcționale pentru adolescenți, care vor fi perfecte pentru camera unui adolescent. Modelele de culoarea betonului vor arăta grozav într-un aranjament inspirat din stilul industrial. De asemenea, recomandam unități de perete moderne pe rame metalice, în armonie cu tendințele actuale de design interior. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. Bun venit pe Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!