Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Masute

Pagina 1 din 3

Bănci și mese moderne

Băncile și măsuțele de cafea disponibile în sortimentul nostru se disting prin atenție la detalii, design excelent și rezistență la deteriorări mecanice. Arată grozav, sunt reglabile și se potrivesc cu tendințele actuale de design interior. In magazinul nostru online Mebline.ro vei gasi o selectie variata de modele la preturi atractive. Toate provin de la producători dovediți. Vă încurajăm să vedeți întreaga gamă!

Masuta de cafea in alb, negru sau poate intr-o nuanta de lemn? Poți ajusta cu ușurință mobilierul la amenajarea specifică a sufrageriei sau biroului tău. Mesele îngrijite din sticlă sunt foarte populare și sunt perfecte pentru o cameră mică. Măsuțele de cafea rotunde sunt un must have în multe design-uri interioare contemporane. Masuta de cafea plianta te va ajuta sa organizezi si mai bine camera, in functie de nevoile actuale ale utilizatorilor.

Echipament elegant pentru sufragerie

Masa de sufragerie va arăta grozav cu o canapea elegantă sau o canapea de colț. Poti alege un singur model sau un set de mese mici asezate una langa alta sau una sub alta. În magazinul nostru online vei găsi măsuțe de cafea în stiluri moderne, scandinave, minimaliste, clasice, glamour și art deco. Alegerea este uriașă! De remarcat sunt și mesele cu rame metalice și modelele cu picioare de culoare aurie, care au devenit în ultima perioadă extrem de la modă.

O soluție practică sunt mesele funcționale cu raft, sertar sau compartiment de depozitare sub blat, unde puteți plasa obiecte la îndemână (telecomenzi, ziare etc.). Oferim, printre altele:

  • bănci de cafea din sticlă
  • bănci din lemn pentru sufragerie
  • măsuțe rotunde de cafea
  • mese extensibile de living
  • masuta de cafea alb, negru, gri
  • mese moderne în diverse forme și dimensiuni
  • masute de cafea clasice

Mese si banci functionale in design interior

Mesele și băncile elegante pentru sufragerie vă vor permite să creați un spațiu confortabil pentru relaxare și întâlniri cu cei dragi. In magazinul nostru online veti gasi modele inspirate din mansarda, stil provensal, minimalist etc. Va prezentam mese lucioase, masute de cafea retro stilate, modele usoare din sticla si mese cu cadru metalic. La Mebline.ro poti comanda mobila de vis cu livrare la domiciliu. De asemenea, oferim vânzări convenabile în rate.

Printre diversele produse din sortimentul nostru veți găsi bănci și mese de cafea de încredere pentru sufragerie, care se caracterizează prin valori estetice ridicate. O selecție largă de culori și forme facilitează găsirea unui model care se potrivește cu decorul sufrageriei tale. Aveti vreo intrebare? Vă încurajăm să contactați echipa noastră!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!