Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Etajere

Pagina 1 din 3

Rafturi moderne în design interior

Rafturile sunt mobilier versatil care poate fi folosit aproape oriunde. Acestea vă vor permite să utilizați în mod optim spațiul din camera de zi, birou, sufragerie, biblioteca de acasă și multe alte locuri. Oferim modele elegante la preturi atractive, inclusiv rafturi din lemn, albe, scandinave, minimaliste si clasice. Toate provin de la producători de mobilier renumiți care se concentrează pe calitatea înaltă a produselor lor.

O bibliotecă pentru sufragerie, camera copiilor sau poate pentru birou? Pe site-ul magazinului online Mebline.ro veți găsi o selecție largă de rafturi, care se remarcă prin ajustabilitate, design excelent și durabilitate. Oferim, printre altele: modele pe cadru metalic, cu dulapuri care se încuie, cu fronturi șipci și rafturi pentru camera copilului. Toate sunt realizate din materiale solide, rezistente la deteriorare. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru online!

Mobilier elegant pentru depozitarea cărților și multe altele

Rafturile pentru bucătărie și sufragerie vă vor permite să expuneți pe rafturi cești, vesela și alte mărunțișuri. Acest tip de mobilier nu ocupă mult spațiu în cameră. Arată grozav și sunt confortabile în utilizarea de zi cu zi. De asemenea, oferim modele de designer pentru o cameră de tineret, precum și rafturi care vor fi folosite într-un spațiu de birou. Magazinul nostru electronic include si modele in diverse culori. Verifică întreaga colecție și găsește ceva pentru tine!

Îți place stilul scandi, glamour, retro sau poate minimalist? Oferim, printre altele:

  • biblioteci moderne
  • rafturi funcționale de birou
  • rafturi reglabile pentru copii
  • rafturi practice pentru tineret
  • rafturi de living în stil retro
  • rafturi moderne pe un cadru metalic
  • rafturi cu dulapuri care se încuie

Rafturi moderne și ieftine - numai pe Mebline.ro

Un raft este un accesoriu interior funcțional care vă permite să vă organizați colecția de volume, discuri, suveniruri de călătorie sau alte articole. Modelele destinate unei camere pentru copii se disting prin culori bogate, pastelate. Au si dulapuri sau dulapuri, precum si compartimente functionale de depozitare pentru jucarii. Datorită dimensiunilor lor mai mici, se vor potrivi într-un interior mic. Un raft elegant va adăuga o atmosferă confortabilă aranjamentului și, în același timp, va oferi mult spațiu de depozitare.

În magazinul online Mebline.ro găsiți rafturi elegante pentru sufragerie, inclusiv modele glisante, care se potrivesc perfect cu dimensiunea interiorului și stilul decorului. Modelele ajurate, pe de altă parte, vă vor permite să împărțiți cu ușurință spațiul deschis în zone separate, de exemplu, separând camera de zi de bucătărie sau sufragerie. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului electronic Mebline.ro!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!