Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Dulapuri

Dulapuri practice si elegante pentru dormitor, living si hol

Un dulap este o piesă de mobilier extrem de funcțională fără de care este greu de trăit. Poate fi folosit aproape peste tot: în dormitor, sufragerie, hol, camera tineretului și chiar și în bucătărie. Indispensabil în garderoba ta. Poate stoca o mulțime de lucruri, îmbrăcăminte, echipamente sportive, dispozitive electronice mici, o masă de călcat, pantofi, textile de casă. În magazinul nostru online Mebline.ro veți găsi o selecție uriașă de modele în diverse stiluri, culori și dimensiuni.

Dulap cu o singură ușă, cu două uși sau poate dulap glisant? Vă recomandăm și modele de colț cu care puteți utiliza în mod optim colțul camerei. Dulapurile cu oglindă sunt foarte populare. Au multe avantaje. Acestea vor lumina optic și vor mări spațiul, așa că sunt perfecte pentru interioare mici, de exemplu în zona de intrare, unde de obicei este înghesuit și nu există acces la lumina zilei.

Merită să echipați dulapul cu iluminare LED funcțională - elegantă și economisitoare de energie. În interior există rafturi, compartimente și o șină pentru umerase. Unele modele de dulap sunt disponibile cu containere. În sertare suplimentare puteți depozita lenjerie intimă, articole din piele și accesorii de styling. Nu se poate nega că un dulap ușurează menținerea ordonată a camerei. Mai mult, arată grozav. Vă încurajăm să verificați sortimentul nostru!

Mobilier de depozitare modern

Dulap rabatabil sau glisant? Alegerea depinde de mai mulți factori: preferințele individuale, specificul interiorului și dimensiunea camerei. Un model glisant va funcționa cel mai bine într-un dormitor mic. Cu toate acestea, un dulap basculant va fi soluția perfectă pentru o cameră pentru copii. Colecțiile noastre prezintă modele în stil scandinav, minimalist, loft, glamour, precum și spirite rustice, clasice și retro. Merită să vizitați Mebline.ro și să găsiți o idee pentru un interior unic, cu un dulap spațios în fundal.

Cauți dulapuri elegante la un preț atractiv? Aici vei gasi, printre altele:

  • dulapuri glisante moderne
  • dulapuri cu usi cu balamale
  • dulapuri glisante cu oglinda
  • dulapuri cu două uși
  • dulapuri cu trei uși
  • dulapuri de colt
  • dulapuri pentru copii
  • garderobe pentru tineret
  • dulapuri albe de dormitor
  • dulapuri din lemn si multe alte modele

Dulapuri elegante și ieftine pentru dormitor, living, hol - doar la Mebline.ro

Dulapul este realizat din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare și va dura ani de zile. Alb, negru, gri, culoarea lemnului - alegerea este uriașă. Datorită acestui fapt, puteți potrivi cu ușurință mobilierul la designul interior al apartamentului dvs. Dulap în bucătărie? De ce nu! Daca ai suficient spatiu, poti aseza dulapul chiar langa chicineta sau in trecerea dintre bucatarie si living/sufragerie.

Un dulap bine potrivit va fi complementul perfect pentru interior. Indispensabil în camera unui copil, unde rafturile suplimentare vă vor permite să depozitați comod haine și jucării. Puteti gasi dulapuri moderne mari si mici la preturi mici la Mebline.ro. Oferim mobila in rate, precum si onorare rapida a comenzilor cu livrare la domiciliu. Aveti vreo intrebare? Echipa noastră vă rămâne la dispoziție!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!