Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Pagina 1 din 6
Rezultate 1 - 40 din 238

Saltele

Saltele confortabile de diferite dimensiuni

O saltea bună garantează o noapte sănătoasă de odihnă. Iti permite sa te regenerezi dupa o zi intreaga si previne trezirea la schimbarea pozitiei in timpul somnului. O bază sau un topper bine potrivite este o investiție în bunăstarea ta. În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de modele la prețuri atractive. Oferim saltele in diverse marimi, diferite ca material, grosime si grad de moliciune. Vă încurajăm să verificați sortimentul Mebline.ro!

Saltele de buzunar, spumă și arcuri – toate provin de la producători renumiți. Acestea vor completa amenajarea oricărui dormitor. Oferim modele pentru copii si adulti, destinate paturi single si duble. Foarte populare sunt saltelele multibuzunare, modelele cu placa de cocos, precum si saltelele din spuma inovatoare visco. Așadar, dacă ești în căutarea unei saltele de înaltă calitate la un preț atractiv, verifică colecția noastră și găsește soluția perfectă pentru dormitorul tău!

Ai grijă de un somn sănătos, odihnitor

Saltelele din spumă, buzunar și bonell se bucură de o popularitate neîntreruptă. Oferim modele moi, dure și mediu-dure care vor susține optim coloana în timpul somnului, asigură o circulație adecvată și relaxare musculară. Pentru producerea lor au fost folosite materiale dovedite, sigure și confortabile în utilizarea de zi cu zi. Saltelele individuale au o husă inclusă în set, care poate fi spălată dacă este necesar.

Pe Mebline.ro veți găsi, printre altele:

 • saltele din spumă
 • saltele cu arcuri
 • saltele de buzunar
 • saltele pentru copii
 • saltele 80x200
 • saltele 90x200
 • saltele 120x200
 • saltele 140x200
 • saltele 160x200
 • saltele 180x200
 • saltele 200x200

Saltele de calitate superioara la preturi mici

O saltea este esențială dacă doriți să vă asigurați pe deplin o odihnă eficientă pe timp de noapte. Magazinul nostru online oferă modele de încredere pentru orice buget. Le poti pastra cu usurinta curate, iar datorita materialelor folosite poti beneficia de efectele de promovare a sanatatii ale saltelei. Deci, dacă amenajați un dormitor confortabil și confortabil, asigurați-vă că verificați sortimentul nostru!

În oferta diversă a magazinului online Mebline.ro veți găsi echipamente de dormitor de calitate excelentă, inclusiv saltele bune de la producători renumiți. Puteți cumpăra comod la noi și vi se livrează acasă. Oferim și vânzări în rate. Detalii sunt disponibile pe site-ul magazinului electronic. Vă încurajăm să vedeți întreaga gamă!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!