Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Dulapuri practice și elegante pentru încălțăminte

Dulapurile de pantofi sunt mobilier practic care te va ajuta sa iti amenajezi holul optim. Zona de intrare într-o casă sau un apartament nu este de obicei foarte mare, așa că dulapurile mici, nu prea adânci, dar ușor de reglat, vor funcționa bine acolo. Când faceți cumpărături pe Mebline.ro, aveți garantată cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Te-ai săturat să vezi grămezi de pantofi pe hol? Obțineți un dulap elegant pentru pantofi. Veți găsi o selecție mare de modele în magazinul nostru online.

Un dulap de pantofi va funcționa în fiecare apartament. Puteți depozita în siguranță tocurile înalte, adidașii sau cizmele preferate pe rafturi speciale. Unele modele au spațiu și pentru mici accesorii - lustruit pentru pantofi, o perie, o lingură pentru pantofi. Vei avea totul la indemana, iar interiorul va ramane curat si ordonat. Podeaua din hol are deseori nevoie de curățare, iar dulapurile practice vor face mai ușor să păstrați lucrurile ordonate. Cauți mobilier elegant pentru zona de intrare? Consultați sortimentul companiei noastre!

Mobilier modern pentru hol

Dulapurile pentru încălțăminte sunt disponibile în diverse dimensiuni, stiluri și culori, le puteți găsi în magazinul nostru de mobilă online. Una dintre propuneri este un model cu scaun tapitat. Oferim și dulapuri moderne cu dulapuri de pantofi și cuier pentru îmbrăcăminte exterioară. Mobilierul în culori deschise (alb, bej, gri) va lumina suplimentar și va mări vizual un hol întunecat, îngust, fără fereastră. Pot fi echipate cu iluminare elegantă cu LED.

Oferim, printre altele:

dulapuri moderne de pantofi pentru hol

dulapuri clasice de pantofi

dulapuri practice cu pantofi cu scaun

dulap alb pentru încălțăminte

dulap funcțional pentru încălțăminte cu cuier

dulap pantofi cu sertar si multe alte modele

Dulapuri de încălțăminte elegante și ieftine - doar la Mebline.ro

Un dulap elegant pentru pantofi nu va ocupa mult spațiu în cameră. Va menține holul ordonat. Mai mult, datorită depozitării adecvate, încălțămintea își va păstra forma inițială și nu va deveni deteriorată sau prăfuită. Acest tip de mobilier este confortabil în utilizarea de zi cu zi. Sunt ușor de curățat. O selecție largă de modele facilitează găsirea dulapului potrivit pentru holul dumneavoastră.

Zona de intrare este un fel de vitrină a casei. Pantofii împrăștiați pe podea nu sunt bineveniți aici. Dulapurile moderne de pantofi vin în ajutor. Modele ieftine in diverse marimi pot fi gasite pe Mebline.ro. Se disting prin manopera atenta si valori estetice ridicate. Oferim vânzări convenabile în rate, procesare rapidă a comenzilor și livrare eficientă. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. Vă invităm la cumpărături!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!