Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Pagina 1 din 5
Rezultate 1 - 40 din 181

Scaune

Scaune moderne pentru orice buget

Scaune din lemn, metal, plastic de calitate superioara - vei gasi o selectie imensa de modele la preturi atractive in magazinul de mobila Mebline.ro. Cu noi puteți amenaja o zonă de luat masa elegantă, un birou modern sau un living confortabil. De asemenea, oferim scaune și taburete tapițate care se vor potrivi într-un decor minimalist, la mansardă sau clasic de apartament. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor scaune din materiale de înaltă calitate, alegeți modele din colecții unice de la producători dovediți.

Scaunele de luat masa vă vor permite să aranjați o zonă de relaxare confortabilă pentru întreaga familie și oaspeți. Veti gasi modele in diverse forme, marimi si culori, inclusiv mese cu scaune cat si scaune de gradina. Acest tip de mobilier va funcționa practic oriunde: în sufragerie, în colțul de lucru, în bucătărie, în camera unui adolescent, chiar lângă măsuța de toaletă sau chiar în baie. Vă încurajăm să verificați întreaga gamă a magazinului nostru electronic!

Echipament elegant pentru sufragerie, bucătărie și sufragerie

Scaunele pliante sunt o soluție ideală pentru interioare mici, unde fiecare bucată de podea își merită greutatea în aur. Înainte de o întâlnire planificată într-un grup mai mare, trebuie doar să adăugați scaune suplimentare, care pot fi depozitate cu ușurință în pod, subsol sau depozit. Cu toate acestea, modelele clasice din lemn vor fi un decor atemporal al aranjamentului.

Pe Mebline.ro vei gasi scaune de living ieftine, scaune de birou, si modele pivotante pentru camera unui adolescent. De asemenea, oferim:

  • scaune din plastic de designer
  • scaune albe cu scaune tapitate
  • scaune practice
  • scaune pentru copii

Scaune functionale in design interior

Un scaun confortabil este esențial. Modelul ideal ar trebui să ofere o ergonomie adecvată. De asemenea, este important să se potrivească perfect înălțimea blatului mesei, precum și estetica sălii de mese, culorile acesteia și stilul în care este decorată. Modelele individuale sunt realizate din materiale de înaltă calitate rezistente la deteriorări mecanice. La Mebline.ro iti poti amenaja sala de mese visurilor pe bani putini. Te invitam!

Produsele disponibile în sortimentul nostru includ scaune albe elegante în stil scandinav, scaune clasice din lemn și scaune moderne pe picioare metalice. Indiferent de stilul de design interior pe care îl preferați, vă vom oferi scaunele perfecte pentru mese, bucătărie și birou. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!