Căutăm cooperare B2B. Oferta pentru firme comerciale, magazine online, companii de logistica. Oferta de franciza. Începeți să vindeți mobilă online. Contact: b2b@mebline.ro sau franchising@malys-group.com

Peste 6000 produse direct de la producător

Politica de retur de 50 de zile

Livrare gratuită de la 6000 lei

Filtre

Rezultate 1 - 29 din 29

Seturi de masă

Mese moderne cu scaune

O masă și scaunele sunt elementul de bază al echipamentului pentru sufragerie. Indispensabil pentru utilizarea de zi cu zi, precum și în timpul sărbătorilor și sărbătorilor de familie. Indiferent ce stil de amenajare interioara preferi, in magazinul online Mebline.ro vei gasi mobilier de sufragerie perfect la preturi competitive. O gamă largă de mese și scaune vă ajută să alegeți un set adaptat apartamentului dvs. Verificați acum sortimentul nostru!

Masa cu scaune din set este o solutie convenabila pentru oricine cauta mobilier elegant si functional pentru o sufragerie decorata intr-un stil modern, minimalist, provensal, clasic si multe alte stiluri. La Mebline.ro gasesti mese in diverse marimi, forme si culori. Toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare. De asemenea, oferim seturi de scaune cu care îți poți amenaja sufrageria de vis.

Sufragerie elegantă pentru bani puțini

O masă cu scaune va fi utilă nu numai în sufragerie sau bucătărie, ci și la locul de muncă, sala de antrenament, birou sau birou. Setul elegant vă va permite să așezați confortabil oaspeții sau participanții la întâlniri de afaceri. Va oferim mese extensibile rotunde, ovale, albe, negre si de culoarea lemnului. Alegerea este uriașă! O masă cu taburete care pot fi glisate sub blat pentru a câștiga spațiu suplimentar va fi perfectă într-un interior mic.

Oferim, printre altele:

  • mese si scaune moderne din lemn
  • mese extensibile și scaune tapițate
  • mese clasice cu scaune
  • mese și scaune albe în stil scandinav
  • mese si scaune din lemn cu spatar in cruce
  • seturi de sufragerie în stil provensal și rustic
  • mese și scaune negre în stil modern

Mese cu scaune - doar pe Mebline.ro!

Mesele functionale cu scaune in diverse stiluri si culori sunt o reteta gata pentru un interior elegant. Modelele individuale sunt realizate din materiale durabile asigurând o utilizare pe termen lung. Va recomandam seturi cu scaune tapitate, precum si mese rotunde moderne cu scaune din lemn cu spatar rotunjit. Toate propunerile noastre pot fi găsite pe site-ul magazinului online de mobilă.

Amenajați o sufragerie într-un living deschis, bucătărie sau loc de muncă? Nu uitați să vizitați magazinul electronic Mebline.ro. Am pregătit o gamă largă de mese și scaune care se potrivesc cu tendințele actuale de design interior. Oferim mobilier modern si atemporal de la producatori de renume. Vă invităm la cumpărături!

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul informativ Mebline, primiți doar informații importante și primiți un cod de reducere pentru cumpărăturile dumneavoastră!